Ми у Facebook
06.09.2016, 17:40

У Рівному провели спортивний фестиваль ОСББ «Літо-2016» [+Фото]

Спортивний майданчик об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Князь», що по вулиці Князя Острозького, 14, прийняв у себе фестиваль ОСББ «Літо-2016». Така подія в Рівному відбувається втретє і ставить перед собою мету пропагувати здоровий спосіб життя.
Організацію і проведення заходу здійснював комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, за підтримки управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, Відділення НОК України в Рівненській області та керівництва ОСББ «Князь».

Під час урочистого відкриття змагань до учасників з вітальним словом звернулися: директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук; голова правління ГО «Рада голів ОСББ міста Рівне» Роман Алексійчук та керуюча справами ОСББ «Князь» Марія Конощук.

Цього разу у фестивалі взяли участь 9 команд, до складу кожної входило по 4 учасника (2 дорослих та 2 дітей), котрі боролися за перемогу, як в командних естафетах «Футбол», «Волейбол», «Баскетбол», «Фітбол», «Флорбол», «Змійка», так і в індивідуальних конкурсах, участь в яких могли брати всі бажаючі.

За підсумками шести естафет команда «Князь-3» стала переможцем фестивалю, їхні сусіди з команди «Князь-1» стали другими, а третя сходинка п’єдесталу підкорилася команді «Князь-4».

Коли справа дійшла до індивідуальних конкурсів більшість учасників вже були достатньо стомлені, але бажаючих продовжувати спортивні активності було вдосталь. Боротьба між найвправнішими закінчилася перемогами: Щаслив’юк Світлани в конкурсі з обертання обручу «Гімнастичний»; Осташевського Віктора у вправі зі скакалкою; Агеєва Ігоря у жонглюванні футбольним м’ячем та Новака Ярослава у конкурсі з накидання кілець на конуси.

Команди, котрі посіли призові місця були нагороджені кубками, дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, а сувенірна атрибутика від Відділення НОК України в Рівненській області та призи від правління ГО «Рада голів ОСББ міста Рівне» і РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» дісталися всім учасникам.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль



















На правах реклами