Ми у Facebook
07.09.2016, 10:40

ФК «Малинськ» добився часткової сатисфакції після кубкового скандалу [+Відео]

Апеляційний комітет Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ) частково задовільнив вимоги ФК «Малинськ». Клуб «отримав» кубкову дискваліфікацію та грошовий штраф після виграного ними Кубку області та рішення КДК РОФФ.
Нагадаємо, що 24 серпня відбувся фінал Кубка Рівненщини. Поєдинок проходив на стадіоні «Авангард» у Рівному і в ньому зійшлися оржівський ОДЕК та ФК «Малинськ». Матч завершився перемогою команди з Березнівщини, яка у додатковий час обіграла оржівців із рахунком 2:1.

Щоправда, на 98 хвилині на полі трапився прикрий інцидент, який привів до довгої паузи в матчі.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скандальний Кубок: ФК «Малинськ» заплатить за виграний трофей штрафом і дискваліфікацією

ОДЕК втратив лідерство у Чемпіонаті області

Розбірки на головній арені Рівного на очах у півторатисячної аудиторії стали предметом розгляду Контрольно-дисциплінарного комітету (КДК) Рівненської обласної федерації футболу (РОФФ). У підсумку, члени КДК вирішили суворо покарати ФК «Малинськ»:

«…Згідно п. 2.1. (д), 2.3.2 (ж) Дисциплінарних правил РОФФ – за втручання в дії арбітра з нанесенням тілесних ушкоджень арбітру матчу Каращуку Сергія з боку власника ФК Малинськ Онищука Анатолія та болільника ФК Малинськ зобов’язати ФК Малинськ сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 5 000 грн. у 10-денний термін з дня отримання рішення КДК…

…3.2. Згідно 2.3.1. Дисциплінарних правил РОФФ – за незабезпечення безпеки арбітрів під час гри дискваліфікувати ФК Малинськ від участі в Суперкубку Рівненської області 2016 року та від участі у розіграші Кубку області 2017 року…»

Як розповіли у РОФФ, у вівторок, 6 вересня, на засіданні Апеляційного комітету була розглянута скарга ФК «Малинськ» на рішення КДК і її частково задовольнили. Так, малинській команді дозволили взяти участь у Суперкубку 2016 та розіграшу Кубка 2017. Натомість, клуб все таки зобов’язаний заплатити штраф у розмірі п’яти тисяч гривень.

Варто також нагадати, що вже у середу, 7 вересня, у Оржеві можна буде побачити своєрідне повторення фіналу – ОДЕК прийматиме ФК «Малинськ» у рамках 12 туру Чемпіонату області.





На правах реклами