Ми у Facebook
15.09.2016, 19:30

Поради рівнянам: Як відмити руки після молодих горіхів

Пропонуємо скористатися кількома ефективними способами.
Молоді горіхи дуже смачні та корисні, але чистити їх не так вже й просто. Крім цього, після чищення зелених горіхів руки стають майже такого ж зеленого кольору і відмити їх дуже складно. А все тому, що сік горіха містить стійкий натуральний барвник - юглон, який використовується як один із компонентів фарби для волосся. Але й тут ситуація не безвихідна і вивести горіхову фарбу з рук допоможуть народні способи:

1. Лимонна кислота або лимонний сік. Щоб відмити руки від горіха у невелику посудину налийте води і додайте туди лимонної кислоти або лимонного соку. Оскільки лимон володіє відбілюючими властивостями, руки мають поступово відмитися. Можна просто потерти руки лимоном, а потім змити водою, але повторювати процедуру вам доведеться кілька разів.

2. Зелений виноград - володіє тим самим ефектом, що й лимон. Просто розімніть трохи зелених ягід винограду і в отриману кашку занурте руки на 20 хв.

3. Картопля. Очищену картоплю потріть і кашою намастіть руки на півгодини. Потім змийте теплою водою. Процедуру треба повторити кілька разів.

4. Господарське мило. Шматочок мила натріть на тертці і залийте водою. У ванночку занурте руки і тримайте 15 хв. Потім добре змийте.

5. Зубна паста. Просто нанесіть на руки пасту і добре потріть. Процедуру повторюйте кілька разів.

6. Оцет. Мити оцетом руки від горіхів також доведеться кілька разів. Після процедури нанесіть на руки зволожуючий крем.

Якщо ж чекати поки руки відмиються за допомогою вищезазначених способів у вас немає часу, на допомогу прийде "Білизна" або пемза. "Білизна" швидко відмиє руки від зеленого забарвлення, однак ця рідина містить в собі речовини, які можуть пошкодити шкіру і навіть завдати опіків. Якщо не боїтеся пошкодити шкіру рук, можна потерти їх і звичайною пемзою.

Ну а найкращий варіант для відмивання рук від горіхів - робота з водою: миття посуду, прання, вологе прибирання і т.д. Руки, звісно, відмиються не відразу, але й шкоди для вашої шкіри буде менше, та й побутові справи будуть виконані.

Статті до теми:

Горіхи проти холестерину: скільки і в якому вигляді треба їсти горіхи, щоб бути здоровим

Банани та горіхи підвищують настрій

Горіхове варення





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ