Ми у Facebook
20.09.2016, 17:40

Міністр спорту особисто відзначив провідних спортсменів Рівненщини [+Фото]

У вівторок, 20 вересня, до Рівненської області з робочою поїздкою прибув міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Під час колегії Рівненської облдержадміністрації «головний спортсмен» України вручив державні нагороди спортсменам з Рівненщини.
Так, з рук міністра двоє рівнян отримали нагрудні знаки з нагоди присвоєння їм почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» - тренер обласної школи вищої спортивної майстерності Ярослав Нечипорець та завідувач кафедри РДГУ Євстахій Франків.

Також Подяку Міністерства молоді та спорту України отримав тренер Гощанської дитячо-юнацької спортивної школи, голова Рівненського обласного осередку Федерації козацького двобою Богдан Романович. Окрім того, тренеру присвоєно спортивне звання «Майстер спорту України міжнародного класу» з козацького двобою.

Нагадаємо, згідно Указу президента України №391/2016 за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту в Україні, досягнення високих спортивних результатів та багаторічну плідну професійну діяльність почесне звання було присвоєно:

НЕЧИПОРЦЮ Ярославу Йосиповичу - тренерові-викладачу відділення комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності» Рівненської обласної ради

ФРАНКІВУ Євстахію Миколайовичу - завідувачеві кафедри Рівненького державного гуманітарного університету.

Раніше в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації пройшло нагородження кращих спортсменів, тренерів та фахівців галузі фізичної культури та спорту. Захід був приурочений до Дня фізкультури та спорту, який відзначається у другу суботу вересня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль













На правах реклами