Ми у Facebook
23.09.2016, 17:00

В 1/8 фіналі Кубка України до Рівного завітає команда Прем’єр-ліги [+Відео]

У п’ятницю, 23 вересня, у столичному Будинку футболу відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубку України з футболу 2016/17 років. Суперником рівненського ФК «Верес» став один із лідерів вітчизняної Прем’єр-ліги – полтавська «Ворскла». За вихід до чвертьфіналу рівняни поборються з полтавчанами 26 жовтня.
Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», в офіційній спільноті клубу в соцмережі 62 відсотки вболівальників висловили побажання побачити на цій стадії саме клуб з першої шістки УПЛ.

Жеребкування проходило серед десяти команд-переможниць попередньої стадії та шести клубів Прем’єр-ліги, які пропускали етап 1/16 фіналу. Загалом у процедурі взяли участь представники 16 клубів – дев’ять із УПЛ та сім із першої ліги.

Почесним гостем процедури жеребкування став легендарний футболіст Володимир Мунтян.

Результати жеребкування такі (першими вказані команди-господарі):

«Верес» (Рівне) – «Ворскла» (Полтава)

«Десна» (Чернігів) – «Дніпро»

«Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка) – «Волинь» (Луцьк)

«Динамо» (Київ) – «Зоря» (Луганськ)

«Полтава» – «Карпати» (Львів)

«Іллічівець» (Маріуполь) – «Сталь» (Кам’янське)

«Миколаїв» (Миколаїв) – «Оболонь-Бровар» (Київ)

«Шахтар» (Донецьк) – «Олександрія»

Матчі 1/8 фіналу відбудуться 26 жовтня.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Президент Народного Клубу «Верес» Олексій Хахльов на своїй сторінці у соцмережі вже встиг прокоментувати результати сьогоднішнього жеребкування.
«Вже 26.10 у нас в Рівному відбудеться футбольне свято! Відповідно до результатів жеребкування 1/8 Кубку України ми НК "Верес" Рівне" прийматимемо команду Прем'єр-ліги "Ворскла" з Полтави. З нетерпінням очікую видовищного та напруженого поєдинку. Команда точно дасть бій іменитому супернику. А, сподіваюсь, аншлаг вболівальників на стадіоні подвоїть бажання перемогти! Мрії здійснюються лише тому, що РАЗОМ - МИ СИЛА!!!» - відзначив пан Хахльов.

Нагадаємо, що в 1/16 фіналу рівненський «Верес» в гостях переграв горностаївський «Мир». Клуб із Херсонщини дав справжній бій гостям і команда Володимира Мазяра забила вирішальний м’яч лише за п’ять хвилин до завершення основного часу.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ