Як приготувати смачний рулет до чаю за 15 хвилин
2 яйця
1 ст. цукру
1 ст. йогурту
ванілін
1 ч.л. соди
1,5 ст. борошна
джем для змазування.
Приготування:
Перед тим, як готувати рулет, ввімкніть духовку на 300 градусів, щоб нагрілася. Потім яйця збіть з цукром. До йогурту додайте соду і перемішайте. Збиті яйця змішайте з йогуртом, додайте щіпку ваніліну, борошно і все перемішайте.
Деко застеліть папером для випічки і виливайте туди тісто, розподілити його по всьому листу. Поставити тісто в духовку на 7-8 хвилин, до підрум'янення. Потім дістаньте і переверніть рожевою стороною на вологу тканину, швидко змастити джемом і згорніть за допомогою тканини, дайте трохи охолонути.
Пізніше тканину зніміть рулет посипте пудрою.
Смачного!
Читати також:
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин
Готуємо смачний плавлений сир в домашніх умовах [+Фото]
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 375
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 333
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 436
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 392
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 424