Ми у Facebook
01.10.2016, 13:15

«Кардинал» вдома почне новий сезон грою проти столичних футзалістів [+Відео]

У першому домашньому матчі нового сезону МФК «Кардинал-Рівне» вдома стартує з матчу проти столичного клубу «Хіт». Перед першим домашнім поєдинком керівництво рівненського клубу провело прес-конференцію. На ній були озвучені завдання команди на найближче майбутнє.
Як повідомляє офіційний сайт МФК «Кардинал-Рівне», завдання-мінімум на сезон 2016-2017 років в Екстра-лізі - вихід до плей-офф. Його озвучив під час традиційної передсезонної зустрічі із журналістами президент міні-футбольного клубу Володимир Валявка.

Наразі рівняни готуються до першого у нинішньому чемпіонаті домашнього поєдинку проти новачка Екстра-ліги, столичного «Хіта».

«Хіт» - дуже хороша команда. Думаю, у фінансовому плані – одна із найстабільніших у лізі. Там зібрані не просто класні гравці, а члени збірної України. Але ми граємо вдома, де будь-якому супернику важко. Тому налаштовуємося на позитивний результат. У нас підібралася хороша команда, яка здатна боротися з лідерами чемпіонату», - відзначив Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне».

«Найближчі матчі чемпіонату покажуть, на що ми здатні. Зараз завдання-мінімум – це плей-офф. Попереду буде ще період дозаявок. Якщо побачимо, що команда здатна боротися за медалі – тоді підсилюватимемося і ставитимемо більш серйозні задачі», - запевнив президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Наразі у розпорядженні граючого тренера МФК «Кардинал-Рівне» Сергія Піддубного 14 виконавців. Це вже відомі рівнянам виконавці: воротарі Юрій Свинарчук та Андрій Мозеров, універсали Богдан Новак, Олександр Басіч, Володимир Кручок, Павло Дармовіс, Владислав Зелінський. Повернулися до команди також Артем Фаренюк і Едуард Петрик. Крім того, ряди МФК «Кардинал-Рівне» вже поповнили новачки: Микола Дурбан (екс-«Приват») та польові гравці Павло Концеба, Максим Мануйленко, Микита Лазикін (усі екс-«ЛТК-Інбев-НПУ») та Сергій Філь (екс-«Спортлідер-2»).

Перший домашній матч чемпіонату Екстра-ліги 2016-2017 проти столичного «Хіта» «Кардинал-Рівне» зіграє вже найближчого вівторка, 4 жовтня. Початок - о 17:00.







На правах реклами