Ми у Facebook
02.10.2016, 14:30

Як приготувати смачну локшину в домашніх умовах

Пропонуємо скористатися доступним рецептом локшини.
Інгредієнти:
1 склянка борошна
1 яйце
2 столові ложки молока
сіль (одна «хороша» щіпка)

Приготування:
Борошно насипати на стіл гіркою і зробити в центрі виямку. Збити яйце з сіллю і молоком і акуратно вилити в муку. Поступово підмішувати борошно до рідини, потім добре вимісити, щоб вийшло тверде тісто. Покласти тісто в миску і накрити рушником, змоченим у гарячій воді, так, щоб рушник не торкався тіста.

Через 20 хвилин тісто розкачати в тонкий пласт. В процесі розкачування пласт перевертати і трохи підсипати борошном. Готовий пласт потрібно трохи підсушити з обох сторін, це можна зробити залишивши його на тому ж столі на 30-40 хв або перекласти на сухий тканинний рушник і кілька разів перевернути. Потім тісто треба згорнути як рулет і нарізати довгими смужками.



Лапшу варити у підсоленій воді.

Таку лапшу для діток можна робити кольоровою. Для цього варто лише додати у тісто харчовий барвник.

Смачного!

Читати також:

Готуємо ліниві пельмені для всієї сім'ї [+Фото]

Готуємо запіканку з макаронів на сніданок

Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ