Ми у Facebook
04.10.2016, 16:00

Екстраліга. 2 тур. МФК «Кардинал-Рівне» - «ХІТ» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У вівторок, 4 жовтня, рівненський футзальний клуб зіграє першу домашню гру в новому сезоні Екстраліги. Суперником МФК «Кардинал-Рівне» буде новачок головного дивізіону України - «ХІТ» з Києва, який в своїй стартовій грі переміг «ЛТК-Інбев-НПУ» - 6:2.
Як повідомляє сайт рівненського клубу, матчі «ХІТа» у першому та другому турах були перенесені через участь гравців київського клубу у чемпіонаті Європи з пляжного футболу у складі національної збірної України. До слова, на турнірі Euro Beach Soccer League, який наприкінці серпня приймала Італія, українці вперше у своїй історії завоювали золоті медалі, обігравши у фіналі команду Португалії – 2:1. У складі чемпіонатів Європи виступали одразу три гравці «ХІТа»: Олександр Корнійчук, Дмитро Ведмідь та Максим Войток.

В останній день вересня, у перенесеному поєдинку проти «ЛТК-Інбев-НПУ» «ХІТ» дебютував в еліті українського футзалу. На майданчик у складі киян також вийшли добре відомі вболівальникам Владислав Лисенко, Сергій Чепорнюк, Дмитро Шувалов, Євген Юнаков та Сергій Журба.

Відзначимо, що перед першим домашнім поєдинком керівництво МФК «Кардинал-Рівне» провело прес-конференцію. На ній були озвучені завдання керівництва для команди на найближче майбутнє. З журналістами поділився своїми думками щодо найближчого суперника і головний тренер рівнян.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

«ХІТ» - дуже хороша команда. Думаю, у фінансовому плані – одна із найстабільніших у лізі. Там зібрані не просто класні гравці, а члени збірної України. Але ми граємо вдома, де будь-якому супернику важко. Тому налаштовуємося на позитивний результат. У нас підібралася хороша команда, яка здатна боротися з лідерами чемпіонату», - заявив Сергій Піддубний, коуч рівненських футзалістів.

Перенесена гра 2 туру. 4 жовтня. 17:00. Рівне. Майданчик ДЮСШ №4, вул. Фабрична, 7.







На правах реклами