Ми у Facebook
08.10.2016, 19:00

Як вийти заміж за турка й отримати дозвіл на проживання в цій країні

Вийти заміж за турка - мрія, яка дедалі частіше звучить з вуст українок. Але чи справді так просто стати дружиною "турецького султана" та ще й отримати громадянство цієї країни?
Отримання ВНЖ (посвідки на проживання) в Туреччині можливо лише в кількох випадках:

- якщо ви виходите заміж за громадянина цієї держави;
- якщо ви купуєте нерухомість в Туреччині (оновлення посвідки раз в 2 роки);
- якщо ви маєте дозвіл на роботу;
- якщо ви засновуєте у Туреччині свою фірму.
Крім цього, отримати посвідку на проживання тут можна при усиновленні турецьких дітей, або ж метою тривалого лікування в цій країні.

Як пояснити оточуючим, чому ти ще досі не вийшла заміж?

Зважаючи на вищеперераховані варіанти, оптимальним для українок є заміжжя. Пробувши в такому шлюбі 3 роки, ви можете подавати заяву на ПМЖ і громадянство країни. Всі країни в цій країні ділять на дві групи:

громадяни першої групи (країни ЄС та ОЕСР) отримують посвідку на проживання на 5 років і через кожні 5 років повинні його оновлювати;

громадянам з другої групи (всі інші) дається один рік ВНЖ, однак для другого і третього продовження термін збільшується вдвічі. У випадку розлучення документ анулюється.

Не варто намагатися укласти фіктивний шлюб, що дуже поширено, – поліція стежить за молодою сім'єю і опитує сусідів на предмет спільного проживання.

Якщо ж ви все-таки намірилися познайомитися з "турецьким принцом" та потім вийти заміж за нього, на допомогу прийдуть соцмережі, сайти знайомств, шлюбні агенства, рідні, які проживають в цій країні. Якщо такі варіанти не для вас, найкращий вихід - відпочинок у Туреччині. Так на вас точно чекають нові знайомства із запальними турецькими залицяльниками. Який варіант ви б не обрали, варто пам'ятати, що турецькі чоловіки мають свої традиції, інтереси та уподобання. Перш ніж познайомитися з турком, потрібно вирішити, чи зможете ви змиритися з традиціями його народу.

Як вийти заміж за іноземця: cекрети жительок Рівненщини

Так, молоді турецькі хлопці з великих міст намагаються отримати гарну освіту, вивчають іноземні мови. Їх спосіб життя більш схожий на європейський. Жителі глибинки мають більш суворі звичаї, дотримуються релігійних традицій. Але, де б не проживали турецькі чоловіки, вони завжди дуже консервативні, довірливі, гостинні, шанують батьків і оточують турботою свою сім'ю.

Перш ніж вийти заміж за турка, потрібно знати, що головним в сім'ї є чоловік. Ідеальна дружина - це хороша господиня і мати дітей. Чоловік дарує їй дорогі подарунки за те, що вона чекає його вдома, не скандалить, не бореться за свої права. Турецький чоловік вважає слухняну і вірну дружину, гарну матір - найважливішою жінкою в своєму житті, а пишногруді та розкуті слов'янки зачасту стають лише коханками.

Залишаючи оголошення на сайті знайомств, врахуйте - турки не люблять самодостатніх розумних жінок. Дружина повинна створювати затишок в домі, передбачати бажання чоловіка, а не працювати. В її коло спілкування повинні входити тільки жінки, з якими можна обговорити прочитані книги і рецепти страв.

У шлюбі з чоловіком з Туреччини, слов'янська жінка може себе відчувати щасливо. Вона буде захищена і забезпечена матеріально, може не боятися, що її і дітей проміняють на нову любов. Але якщо наречений строго дотримується Корану, за вами буде встановлено повний контроль.

Заміж після 30-ти: плюси та мінуси пізнього заміжжя

Знайомство з багатим чоловіком з Туреччини і шлюб з ним можуть багатьох розчарувати. Але спокійна, поступлива розумна жінка пристосується до такого життя. Вдасть, що підкоряється, а сама з часом зможе управляти своїм чоловіком.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ