10.10.2016, 07:20

Готуємо смачні м'ясні "стіжки" під шубою [+Фото]

Для приготування страви пропонуємо скористатися покроковим фоторецептом.
Інгредієнти для приготування "стіжків":

500 гр фаршу свинного (можна і курячого)
3 круто зварених яйця
2 цибулини
2 картоплини
100 гр твердого сиру
сіль, перець за смаком.

Для соусу:
1 яєчний жовток
50 мл соняшникової олії
1 ст.л. гірчиці
сіль.

Приготування:
Спочатку готуємо соус. Для цього з'єднуємо жовток, соняшникову олію, гірчицю та щіпку солі, все добре збиваємо.

Окремо для страви подрібнюємо цибулю, варені яйця, натираємо сир і картоплю.

Фарш солимо, перчимо, розприділяємо у вигляді кількох млинчиків на змащене олією деко.



На кожен м'ясний млинчик пошарово викладаємо цибулю, терті яйця, картоплю і тертий сир.



Кожен "стіжок" поливаємо соусом (соус можна замінити звичайним майонезом). Запікаємо страву 30 хв. при температурі 180-200 градусів.



Смачного!

Читати також:

Готуємо запіканку з макаронів на сніданок

Здоровий сніданок: готуємо курячі котлетки з улюбленої вівсянки

Готуємо смачний плавлений сир в домашніх умовах [+Фото]
Щасливе Рівне