Готуємо смачні м'ясні "стіжки" під шубою [+Фото]
500 гр фаршу свинного (можна і курячого)
3 круто зварених яйця
2 цибулини
2 картоплини
100 гр твердого сиру
сіль, перець за смаком.
Для соусу:
1 яєчний жовток
50 мл соняшникової олії
1 ст.л. гірчиці
сіль.
Приготування:
Спочатку готуємо соус. Для цього з'єднуємо жовток, соняшникову олію, гірчицю та щіпку солі, все добре збиваємо.
Окремо для страви подрібнюємо цибулю, варені яйця, натираємо сир і картоплю.
Фарш солимо, перчимо, розприділяємо у вигляді кількох млинчиків на змащене олією деко.
На кожен м'ясний млинчик пошарово викладаємо цибулю, терті яйця, картоплю і тертий сир.
Кожен "стіжок" поливаємо соусом (соус можна замінити звичайним майонезом). Запікаємо страву 30 хв. при температурі 180-200 градусів.
Смачного!
Читати також:
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Здоровий сніданок: готуємо курячі котлетки з улюбленої вівсянки
Готуємо смачний плавлений сир в домашніх умовах [+Фото]
Жіночий клуб, життя, домашні рецепти, корисні поради господиням
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю
Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 1022
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 431
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 427
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 469
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 402