Ми у Facebook
19.10.2016, 06:35

Вітаємо з ювілеєм Героя України Ігоря Пасічника, ректора Національного університету "Острозька академія"

19 жовтня виповнюється 70 років ректорові Національного університету "Острозька академія", Героєві України, доктору психологічних наук, професору Ігорю Демидовичу Пасічнику. Найщиріші вітання зі славним ювілеєм надсилаємо вельмишановному іменинникові!
Глибоко символічно, що Ваш особистий ювілей, шановний Ігоре Демидовичу, співпав у часі з ювілеєм Вашого дітища - Національного університету "Острозька академія", який відзначає цими днями 440-річчя від часу заснування. Адже не буде перебільшенням сказати: Острозька академія - це Ігор Пасічник, а Ігор Пасічник - це Острозька академія. Від часу відродження першого університету Східної Європи в 1994 році саме Ігор Демидович упевнено стоїть біля штурвалу цієї колиски української еліти, відновленої перлини освіти і науки Рівненщини та України в цілому.

Своєю успішною діяльністю Острозька академія формує нову якість вищої освіти в Україні, переконливо доводячи, що і в нинішніх непростих умовах становлення української державності цілком можливо і реально готувати справжню національну еліту в стінах некорумпованого вишу, на основі національних і духовних традицій українського народу, з урахуванням передового європейського та світового досвіду. Недарма, як любите повторювати Ви, шановний ювіляре, нині "настав час випускників Острозької академії" - випускники Вашого дітища один за одним приходять на високі посади у державній службі і в бізнесі, створюють амбітні проекти і реалізовують успішні задуми в найрізноманітніших сферах життя. Адже в стінах Острозької академії вони отримують не лише блискучу освіту, а й надзвичайно важливий життєвий досвід, який допомагає впевнено адаптовуватись до мінливих навколишніх реалій і одна за одною успішно долати життєві вершини. Ваш неперевершений талант психолога вселяє в них віру у власні сили й відчуття приналежності до української еліти - когорти будівничих сучасної європейської держави з глибокими тисячолітніми традиціями.

Просимо у Бога сил і здоров'я для Вас, високоповажний Ігоре Демидовичу, аби й надалі під Вашим мудрим і чуйним керівництвом професорсько-викладацький склад і студентський колектив Національного університету "Острозька академія" щодня творив майбутнє нашої держави. Довгих років життя Вам, родинного тепла і затишку, вельмишановний ювіляре. Нехай милосердний Господь щодня рясно благословляє Вас на многії і благії літа!

До теми:

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник у програмі "Думки вголос": Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе

Ігор Пасічник пишається академією і сім’єю

"Ранкова кава": гість - ректор Острозької академії Ігор Пасічник [+Відео]





На правах реклами