Ми у Facebook
22.10.2016, 18:00

«Срібло» і «бронзу» Чемпіонату Рівненщини виграли футболісти з північних районів [+Відео]

У передостанньому турі Чемпіонату Рівненської області з футболу остаточно визначилися команди, котрі завоювали в поточному сезоні срібні та бронзові нагороди змагань. Ними стали представники півночі – ФК «Малинськ» із однойменного села на Березнівщині та «Маяк» із Сарн.
Результати 17 туру.
"Маяк" (Сарни) - ФК "Млинів" - 1:1, ФК "Садове" - "АГАТ" (Гоща) - 3:1, ФК "Малинськ" - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - 3:0 (тех. рез.), "Случ" (Березне) - "Сокіл" (Радивилів) - 1:1, ФК "Малинськ" - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - 3:0

Роковою для сарненчан, які планували до останнього боротися за срібло Чемпіонату, стала осічка у домашньому матчі проти ФК «Млинів». «Маяк», виграючи 1:0 та маючи повну перевагу на протязі всієї зустрічі, припустився помилки в кінцівці поєдинку та пропустив м’яч – 1:1.

А ФК «Малинськ» свій матч проводив пізніше – у середу, 19 жовтня, в гостях вони зіграли проти гощанського ФК «АГАТ». Фаворити цієї гри почали поєдинок значно впевненіше і вже на 16-й хвилині відкрили рахунок – Олександр Гергелюк реалізував одинадцятиметровий. За чверть години гості розвинули свій успіх, провівши гостру атаку лівим флангом з наступною подачею на лінію воротарського майданчика. Удар головою – і «агатівці» поступаються вже 0:2.

До честі гравців ФК «АГАТ» другий гол став для них своєрідним каталізатором активності. Господарі почали частіше та, головне, сміливіше оперувати попереду і це принесло свої плоди. Незадовго до перерви на флангову подачу Віталія Шепеля «відгукнувся» все то й же Гергелюк і головою ефектно переправив шкіряну кулю у праву дев’ятку власних воріт – 1:2.

У другому таймі гра пішла ще жвавіше, обидві команди, здавалося, увімкнули додаткові швидкості. Небезпечних моментів не бракувало ні біля воріт ФК «Малинськ», ні ФК «АГАТ», хоча певну перевагу за їх кількістю варто все ж відати господарям.

Утім, якісніше під завісу матчу зіграли таки малинські футболісти. Після кутового гості провели третій м’яч, який і остаточно «вбив» інтригу в цій зустрічі – 1:3 на користь ФК «Малинськ», який за тур до завершення чемпіонату став недосяжним для сарненського «Маяка» та завоював срібні нагороди змагань.

Нагадаємо, що раніше «дострокове» чемпіонство оформив оржівський ОДЕК.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скандальний Кубок: ФК «Малинськ» заплатить за виграний трофей штрафом і дискваліфікацією

За Кубок ОДЕК «помстився» ФК «Малинськ» у Чемпіонаті області











На правах реклами