04.11.2016, 07:40

Готуємо картопляно-рибну запіканку для всієї сім'ї

Для приготування страви пропонуємо скористатися простим рецептом.
Інгредієнти:

600 г картоплі
800 г філе хека
300 мл молока
2 курчих яйця
сіль, перець за смаком
панірувальні сухарі та олія для змащення форми.

Приготування:

Очищену картоплю відваріть і підсоленій воді, остудіть і наріжте кружальцями. Рибу почистьте від кісточок, наріжте невеличкими шматочками.

Форму змастіть олією і посипте сухарями. На дно викладіть шар картоплі кружальцями, рибу, посоліть, поперчіть. На рибу викладіть ще шар картоплі.

Окремо змішайте яйця, молоко, додайте сіль, перець за смаком. Яєчно-молочною сумішшю залийте запіканку.

Поставте страву у розігріту духовку і запікайте до появи рум'яної шкоринки при температурі 200 градусів.

Готову картопляно-рибну запіканку поріжте на шматочки та подавайте на стіл.



Смачного!

Статті до теми:

Готуємо смачну рибну запіканку в сметані [+Фото]

Рецепти: Салати з рибою

Різдвяний піст: Рибне філе у сухарях та горіхах