09.11.2016, 07:40
Готуємо ароматний вишневий пиріг до чаю [+Фото]
Такий десерт стане в нагоді для сімейних чаювань та для частування гостей.
Інгредієнти:
Для тіста:
3 яйця
100 г вершкового масла або маргарину
3/4 ст. цукру
150 г сметани
1 п. розпушувача (10 г),
щіпка солі,
близько 200 г муки.
Для начинки:
300 г вишень у своєму соку (можна і з компоту)
2 ст.л. кокосової стружки.
Для кокосової глазурі:
300 г сметани
3/4 ст. цукру,
1 ст. кокосової стружки,
ванілін.
Приготування:
Готуємо тісто: з'єднайте 2 яйця, розм'якшене вершкове масло і цукор. Перемішайте з допомогою міксера. Додайте сметану, розпушувач, збийте.
Потім додайте просіяне борошно, ретельно перемішайте. Тісто має бути не дуже густе.
Готове тісто викладайте у форму (краще роз'ємну чи силіконову) попередньо змастивши дно маслом чи олією. На тісто викладіть вишні (без кісточок), зверху все присипте кокосовою стружкою.
Випікайте пиріг в розігрітій до 180 С духовці близько 20-25 хв.
В це час приготуйте кокосову глазур: окремо з'єднайте сметану, цукор, ванілін і кокосову стружку (має бути густа).
Коли пиріг "схопиться" і підрум'яниться, дістаньте його з духовки і зверху розподіліть кокосову глазур.
Потім поставте в духовку ще на 20-30 хв. Випікати пиріг слід до золотистого кольору. Дайте йому охолонути у формі і подавайте на стіл.
Смачного!
Читати також:
Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин
Готуємо смачні оладки для діток за 30 хвилин
Готуємо ароматні гарбузові млинці на сніданок [+Фото]
Для тіста:
3 яйця
100 г вершкового масла або маргарину
3/4 ст. цукру
150 г сметани
1 п. розпушувача (10 г),
щіпка солі,
близько 200 г муки.
Для начинки:
300 г вишень у своєму соку (можна і з компоту)
2 ст.л. кокосової стружки.
Для кокосової глазурі:
300 г сметани
3/4 ст. цукру,
1 ст. кокосової стружки,
ванілін.
Приготування:
Готуємо тісто: з'єднайте 2 яйця, розм'якшене вершкове масло і цукор. Перемішайте з допомогою міксера. Додайте сметану, розпушувач, збийте.
Потім додайте просіяне борошно, ретельно перемішайте. Тісто має бути не дуже густе.
Готове тісто викладайте у форму (краще роз'ємну чи силіконову) попередньо змастивши дно маслом чи олією. На тісто викладіть вишні (без кісточок), зверху все присипте кокосовою стружкою.
Випікайте пиріг в розігрітій до 180 С духовці близько 20-25 хв.
В це час приготуйте кокосову глазур: окремо з'єднайте сметану, цукор, ванілін і кокосову стружку (має бути густа).
Коли пиріг "схопиться" і підрум'яниться, дістаньте його з духовки і зверху розподіліть кокосову глазур.
Потім поставте в духовку ще на 20-30 хв. Випікати пиріг слід до золотистого кольору. Дайте йому охолонути у формі і подавайте на стіл.
Смачного!
Читати також:
Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин
Готуємо смачні оладки для діток за 30 хвилин
Готуємо ароматні гарбузові млинці на сніданок [+Фото]
Категорія: Новини > Життя
Автор: OGO.uaПереглядів: 1974Інші статті рубрики:
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 422
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 417
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 461
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 393
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 431