Ми у Facebook
18.11.2016, 18:39

ОДЕК став володарем останнього футбольного трофею Рівненщини в сезоні-2016 [+Відео]

Останній поєдинок футбольного сезону 2016 року – матч за Суперкубок області – відбувся у Млинові. У поєдинку зійшлися володар Кубку Рівненщини і срібний призер чемпіонату ФК «Малинськ» та чемпіон області – оржівський ОДЕК. Основний час не виявив переможця і долю трофею визначили у серії пенальті.
Як повідомляє офіційний сайт ФК ОДЕК, холодна погода та важке поле не дало можливості футболістам продемонструвати усю свою майстерність, тому не те що голів, але й нагод для взяття воріт суперників в матчі фактично не було. Прогнозовано, що володар трофею визначався у серії післяматчевих пенальті.

Вже після стартових двох ударів ОДЕК отримав перевагу, адже капітан ФК «Малинськ» Олександр Гергелюк пробив вище воріт. Та невдовзі знову шальки терезів вирівнялися, і після обов'язкової серії з п'яти ударів рахунок так і залишався рівним. Володар Суперкубку визначився вже на шостому ударі.

Героєм традиційно став воротар ОДЕКа Юрій Кособуцький, який відбив удар Тараса Мельничука та переможно здійняв руки догори, сповіщаючи про загальну перемогу своєї команди та тренера Олега Шандрука.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скандальний Кубок: ФК «Малинськ» заплатить за виграний трофей штрафом і дискваліфікацією

За Кубок ОДЕК «помстився» ФК «Малинськ» у Чемпіонаті області

В той же день, 12 листопада, у Рокитному відбувся «золотий матч» першості Рівненської області з футболу (ІІ ліга) між беззаперечними лідерами сезону – ФК «Рафалівка» (Володимирецький район) та «Колос» (Кричильськ, Сарненський район). В підсумку, футболісти з Сарненщини виявилися сильнішими і захистили титул чемпіонів ІІ ліги, здобутий торік.

На стадіоні «Ювілейний» зібралося близько трьох сотень вболівальників футболу, які приїхали підтримати свої команди. До слова, організовано підтримували своїх «рафалівські ультрас», які навіть палили файєри і кидали димові шашки, але прихильники кричильської команди «взяли кількістю», не менш активно вболіваючи за власних улюбленців, проте без заборонених на стадіонах засобів.

Матч розпочався з атак кричильців, що вилилося у забитий гол на 12 хвилині: у «кучі малій» перед воротами суперників найбільш розторопнішим виявився Андрій Сорока, який заштовхав м’яч у сітку – 1:0. Надалі гра проходила у цікавій і напруженій боротьбі з моментами біля обох воріт, однак змінити рахунок на табло суперникам до перерви не вдалося. В другій половині зустрічі успіх був на стороні минулорічних переможців другого за силою футбольного дивізіону Рівненщини. Переломними у матчі стали перші 15 хвилин другого тайму: спершу Роман Левчун ударом головою після розіграшу штрафного удару переграв голкіпера ФК «Рафалівка» Віталія Бедика, а згодом дубль оформив Андрій Сорока – 3:0. Наприкінці зустрічі команди обмінялися результативними «пострілами»: у кричильців відзначився Валерій Куришко, а у рафалівців з пенальті один м’яч зумів «відквитати» Ярослав Похила.

Після гри обидві команди були нагороджені кубками, дипломами і медалями від РОФФ.

«Колос» (Кричильськ) – ФК Рафалівка (Володимирецький р-н) – 4:1 (1:0)
Голи: А.Сорока, 12, 60, Р.Левчун, 48, В.Куришко, 74 – Я.Похила, 80
Попередження: Токов, Кардаш, Солтис, Ю.Сорока – Засєкін, Нестерчук, Кушнір
Арбітр: О.Демянюк (Рівне).





На правах реклами