Ми у Facebook
21.11.2016, 15:45

Річниця Майдану: як починалася Революція Гідності у Рівному [Фото+Відео]

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Три роки тому почався Євромайдан, події якого згодом отримали назву Революції Гідності. OGO.ua пропонує в ці дні разом пригадати визначні віхи історії Революції Гідності на Рівненщині, переглянути фото і відео подій Майдану.
Нагадаємо, Євромайдан розпочався 21 листопада 2013 року, коли журналісти й небайдужі до долі України громадяни вийшли на Майдан Незалежності у Києві на знак протесту проти відмови уряду Миколи Азарова від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Пізніше протести народу проти режиму Віктора Януковича отримали назву "Революція Гідності".

Відразу після київського Євромайдану свій з'явився і в Рівному. Спершу учасники мітингів ще сподівались і вимагали, щоб тодішній президент Віктор Янукович підписав угоду про асоціацію з ЄС на саміті у Вільнюсі 29 листопада. А згодом, коли стало зрозуміло, що влада не тільки не піде на цей крок, а й готова застосовувати силу до мирних протестувальників, Революція Гідності почала потужно набирати обертів...

У ці дні ми разом з вами пригадаємо сторінки нашої новітньої історії з допомогою фото і відео на порталі OGO.ua, адже наші журналісти весь цей рік перебували в епіцентрі революційних та післяреволюційних подій.

Отож, пригадуймо разом і ділимося спогадами про нашу спільну історію, яка продовжується писатись на наших очах і з нашою участю сьогодні!

Слава Україні! Героям Слава!

До теми:

Рівненський Євромайдан зібрав понад 500 прихильників євроінтеграції [+Фото]

ФОТО: Євромайдан у Рівному





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ