Ми у Facebook
22.11.2016, 08:33

Рівненщина: бажання випити може закінчитися ув’язненням (+ФОТО)

Поліцейські отримали повідомлення, що у селі Тучин Гощанського району пошкоджені грати та вікна у магазині.
Приватний підприємець, 39-річний мешканець села Тучин, уранці, 20 листопада, прийшов до свого магазину. Утім, помітивши відхилені ґрати та розбите вікно, одразу викликав працівників поліції. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідомі викрали з крамниці алкогольні напої та продукти харчування. Вже за декілька годин працівники карного розшуку Гощанського відділення поліції встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявилися 28-ми та 22-річний місцеві мешканці, які перед цим уже мали кримінальне минуле.



Старший із них відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки та розбій. Звільнившись із колонії за законом «Савченко», перебував під адміністративним наглядом. Молодший за майнові злочини відбував покарання з випробувальним терміном.



З’ясувалося, що обоє чоловіків увечері, напередодні крадіжки, вечеряли у будинку 29-річного односельця. Коли ж випивка закінчилася, гості вирішили це виправити й прихопивши лом, пішли «на справу». А вже за деякий час повернулися із повними пакетами спиртного та їжі. Тож застілля продовжилося майже до ранку. Там поліцейські і розбудили захмелілих зловмисників. Із помешкання вилучили і викрадений товар.

У Рівному обікрали суші-бар



22-річного молодика правоохоронці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно його поплічника тривають слідчі дії.

На Прикарпатті трагічно загинув рівнянин


Вирішується питання про повідомлення обом чоловікам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті зловмисникам загрожує позбавлення волі строком на шість років.



Повідомлення та фото з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами