Ми у Facebook
28.11.2016, 16:35

Рівнянка розповіла про новий вид шахрайства з автомобілями в Інтернеті

Якщо ви вирішили продати своє авто, може виявитися, що його продаєте не тільки ви.
Нещодавно до редакції ОГО звернулася постійна читачка, яка розповіла про те, який прикрий сюрприз очікував жінку в глобальній павутині. Рівнянка Наталя (ім’я змінене-авт.) говорить, що опублікувала пропозицію про продаж свого авто на одному із сайтів, який кваліфікується на продажі автомобілів. І буквально за годину їй зателефонували знайомі, які розповіли, що фотографію її машини використали для іншого оголошення.

Рівнянин жаліється, що у місті обвалюються балкони (+ВІДЕО)

- Я зайшла на сторінку про яку мені розповіли друзі. Там незнайомий чоловік продавав авто, яке було у значно гіршому стані, ніж моя машина, але з фотографіями мого авто. Я впізнала знімки, бо на них була частина номерного знаку, а також в кадрі була рука моєї доньки. Відразу ж зателефонувала за номером, який був в оголошенні. Чоловік мені у відповідь нагрубіянив, заперечив, що взяв мою фотографію, але за десять хвилин знімок мого автомобіля зник, - розповідає рівнянка Наталя.

Жінці у центрі Рівного висипали сміття на голову

Рівнянка також розповіла, що консультувалася в експерта з питань авторського права та інтелектуальної власності. І дізналася, що це шахрайство, адже фото під оголошенням не відповідало дійсності, адже машина, яку продавали, була іншою. До того ж хитрий продавець порушив права її власності й рівнянка могла б подати до суду, щоб отримати відшкодування.





На правах реклами