Ми у Facebook
11.12.2016, 15:30

МФК «Кардинал-Рівне» у Києві продовжив свою безвиграшну серію [ОНОВЛЕНО]

Команда Сергія Піддубного не зуміла відібрати очки у лідера Екстра-ліги, поступившись на виїзді столичному ХІТу. Таким чином, МФК «Кардинал-Рівне» продовжив свою безвиграшну серію до восьми матчів поспіль, а ХІТ, навпаки, здобув вже одинадцяту підряд перемогу у поточному сезоні.
«ХІТ» - МФК «Кардинал-Рівне» - 5:2 (3:1)

Екстра-ліга, 11 тур

10 грудня 2016 року, Київ, 14-00

Арбітри: Микола Подраний (Житомир), Євген Гордієнко (Одеса).

Голи: С.Журба (8), Школьний (16), І.Борсук (17, 36), А.Борсук (34) – Кручок (14), Фаренюк (26).

На 26-й хвилині Богдан Новак не реалізував пенальті.

Попередження: С.Журба (2), І.Борсук (26) – Піддубний (39).

Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», відігруватися у звітній зустрічі рівняни були змушені вже після восьмої хвилини поєдинку, коли Сергій Журба ударом з доволі незручної позиції застав зненацька Миколу Дурбана.

Рівняни, які гру проти «ХІТа» намагалися будувати, граючи «другим номером», втім доволі швидко знайшли у собі сили відігратися. Свій третій у сезоні гол забив Володимир Кручок.

Щоправда, вже упродовж наступних трьох хвилин кияни зусиллями Ігоря Борсука та Олександра Школьного зуміли встановити комфортну перевагу у рахунку – 3:1. Гості ж, хоча і зовсім не виглядали приреченими, свої моменти реалізувати не зуміли. В одному з епізодів м’яч ковзнув по поперечині воріт «ХІТа» після удару Артема Фаренюка. В іншому – не вистачило везіння Володимиру Кручку.

Після перерви команда Сергія Піддубного додала у швидкості і зуміла скоротити відставання до мінімуму. Вже сьомий м’яч у чемпіонаті на свій рахунок записав Артем Фаренюк. Міг МФК «Кардинал-Рівне» і зрівняти рахунок на табло. Втім, Богдан Новак з пенальті не зумів переграти Владислава Лисенка.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Після гри головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний поділився враженнями від матчу з журналістами:

«По суті, гра знову була рівною. Ми створили навіть більше гольових моментів. Але команду знову підвела виконавська майстерність. Десь не зуміли вчасно віддати останню передачу, десь не вистачило вирішального удару. Чудовий шанс забити ще у першому таймі мав Артем Фаренюк. А після перерви Богдан Новак не зумів реалізувати пенальті. Можна вважати це невезінням, але швидше за все – це просто брак майстерності.

Дуже нам не вистачало сьогодні Олександра Басича, який відбував дискваліфікацію після вилучення у домашній грі попереднього туру проти «Енергії». Непогано зіграли Володимир Кручок і Дмитро Ситник, але цього виявилося недостатньо, щоб зачепитися за очки.

Якби ми зуміли забити за рахунку – 2:3 – могли б переламати хід гри. Натомість, наприкінці матчу пропустили у власні ворота.

Сьогоднішній «ХІТ» фактично тримається на чотирьох гравцям. Це старший із братів Борсуків, Сергій Чепорнюк, Владислав Лисенко і Сергій Журба. Останній узагалі зараз перебуває у чудовій формі, що він довів, забивши перший у зустрічі гол. Долю матчу вирішила індивідуальна майстерність цих гравців.

Ми намагалися грати від оборони, не давали супернику розбігтися. Але за рахунок рівня індивідуальної майстерності кияни свої моменти все-одно знайшли і реалізували».

ОГЛЯД МАТЧУ








На правах реклами