Ми у Facebook
11.12.2016, 17:30

Підсумки тижня: рівненський дуобус, мільйони доларів та новий нічний клуб

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавив запуск у Рівному нового виду транспорту - дуобуса.

У середу, 7 грудня, чудо-транспорт вперше виїхав на вулиці Рівного. Кореспонденту ОГО пощастило стати одним із перших пасажирів рівненського дуобуса.

Наче у дитинстві: перші враження від мандрівки рівненським дуобусом (+ФОТО)



Дуобус - це універсальний вид транспорту, який може їздити і на електриці, і на пальному. У Рівному зараз він курсує за маршрутом №11 "Енергетиків - Торгові центри (через автовокзал та вул. Вербову)".
Маршрут пролягає по вулицях: Енергетиків, Курчатова, Данила Галицького, Київська, Соборна, Дубенська, Олени Теліги, Вербова, Макарова, Дубенська, Соборна, Київська, Данила Галицького, Курчатова, Енергетиків.

ДОВІДКА: графік руху Рівненського дуобуса

Фото Олександра Шевчука
Фото Олександра Шевчука



Проте вже вранці в п'ятницю, 9 грудня, рівненський дуобус тимчасово перестав возити пасажирів. Новенький транспорт зламався в районі автовозалу. Пасажирів із тролейбуса-гібрида висадили, а саму машину відтягли у гараж. Лише після обіду чудо-транспорт знову вийшов на маршрут.

Фото з: uapress.info
Фото з: uapress.info






У Рівному буде ще один нічний клуб
. Про це написали користувачі у спільноті "ВИЛКА - книга по закладах відпочинку Рівного", що в соціальній мережі Вконтакті. За словами рівнян, клуб називатиметься Catarsis і буде розміщений в районі Пивзаводу.

ОГО стало відомоколи саме відкриють новий нічний клуб. Станеться це не раніше березня 2017 року, а сам заклад буде розташований у приміщенні над пивною ресторацією "Кант" на 2-3 поверхах.



"Район Пивзаводу буде як рівненський Лас-Вегас", - рівняни про відкриття нового нічного клубу




У Рівному з банку вкрали кілька мільйонів в іноземній валюті У понеділок, 5 грудня, близько 17 години, до поліції звернувся 48-річний рівнянин з повідомленням, що в індивідуальній скриньці сейфа одного з банків він не знайшов своїх грошей.

Зі слів потерпілого, він прийшов у банк перевірити кошти. Коли відкрив скриньку сейфа, то не побачив грошей в сумі 1 мільйон 780 тисяч доларів США, 1 мільйон 230 тисяч євро та 230 тисяч швейцарських франків. Рівнянин повідомив, що ці кошти він заробив, працюючи за кордоном два роки тому.

Пізніше стало відомо, що дружина рівнянина-мільйонера не знала про існування цих статків.





Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами