Ми у Facebook
12.12.2016, 13:30

Найкращі рецепти вареників на Андрія

До вашої уваги – 15 рецептів різних начинок для справжніх домашніх українських вареників, приготованих власними руками.
1. Пісна начинка з картоплі


3-5 великих картоплин, 1 л води, 1 чайна ложка солі, 1 столова ложка борошна.
Картоплю зваріть у підсоленій воді, зцідіть, потовчіть, як на пюре, додайте трохи борошна, добре вимішайте. Можна долити ложку-дві олії.

Готуємо смачнющі вареники з чорницями [відеорецепт]

2. "Європейські" вареники з картоплею та сухими травами


Для поліпшення смаку приготоване за попереднім рецептом картопляне пюре можна посипати меленим чорним перцем або сумішшю перців, товченим сушеним білим грибочком, порошком з сухого порошку, а також більш екзотичними приправами – карі, італійські або прованські, майоран, острогін (естрагон)…

Вареники з квасолею та цибулею


3. Начинка з вишень


500 г заморожених вишень без кісточок, 2-3 столові ложки цукру.
Можна замінити консервованими вишнями у власному соці або так званими «п`яними» вишнями – якщо залишилися в холодильнику пересипані цукром ще з літа). Перед тим, ліпити вишні з варениками, треба відкинути їх на друшляк чи сито, ще й трохи відтиснути.

БІЛЬШЕ РЕЦЕПТІВ





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ