Ми у Facebook
18.12.2016, 12:33

«Кардинал» у Рівному здобув перемогу після річної перерви [+Фото]

Один рік та двадцять шість днів не міг здобути перемогу на домашньому майданчику МФК «Кардинал-Рівне» у матчах Екстра-ліги. Упродовж цього часу рівняни зазнали дев’яти домашніх поразок поспіль. Перервати невтішну серію «кардиналівці» зуміли у суботу, 17 грудня, в драматичному протистоянні з «ЛТК-Інбев-НПУ».
МФК «Кардинал-Рівне» - «ЛТК-Інбев-НПУ» - 4:3 (2:0)

Чемпіонат Екстра-ліги, 12 тур

17 грудня 2016 року, Рівне, 13-00

Арбітри: Олег Іванов (Дніпро), Олександр Білащенко (Чернігів)

Голи: Концеба (9), Лазикін (14), Фаренюк (22), Кручок (37) – Чеберяк (24), Концеба (26, автогол), Директоренко (31).

Попередження: Філь (37) - Соколовський (24), Дзюба (37).

МФК «Кардинал-Рівне»: Свинарчук – Новак, Концеба, Фаренюк, Лазикін, Мануйленко, Басич, Філь, Кручок, Ситник. Запасні: Дурбан, Дармовіс, Зелінський, Петрик.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«ЛТК-Інбев-НПУ»: Соколовський – Зеленкевич, Дзюба, Цапов, Мороховець, Войток, Бакум, Чеберяк, Директоренко. Запасні: Поночевний, Карбула.

Головний тренер: Валерій Туркін.

Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», перед домашньою грою проти об’єднаної команди Києва, Житомира і Луганська головний тренер рівнян Сергій Піддубний, можливо на удачу, зробив одразу декілька важливих змін. По-перше, команда перебралася до іншої роздягальні. По-друге, місце у рамці воріт господарів з перших секунд зайняв Юрій Свинарчук, який змінив на цьому посту Миколу Дурбана. По-третє, вже вкотре у цьому сезоні у рівнян змінився склад четвірок.

Розпочав гру квартет у складі Богдана Новака, Павла Концеби, Артема Фаренюка і Микити Лазикіна. У другій четвірці першу зміну відіграли Максим Мануйленко, Олександр Басич, Сергій Філь та Володимир Кручок. Згодом їм допомагав і Дмитро Ситник. На такі кадрові зміни вплинула і дискваліфікація Сергія Піддубного. Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» матч у якості гравця пропускав через перебір жовтих карток.

Принциповий поєдинок проти «ЛТК-Інбев-НПУ» господарі розпочали дуже впевнено. Рівняни контролювали м’яч, змушуючи суперника багато працювати фізично. Щоправда, моменти біля воріт гостей виникали спершу виключно після стандартів. Доволі небезпечними були удари Павла Концеби, Максима Мануйленка і Олександра Басича.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Тиск на ворота Михайла Соколовського поступово зростав і на екваторі тайму голкіпер «ЛТК-Інбев-НПУ» таки змушений був діставати м’яча із сітки воріт. Гості порушили правила проти Олександра Басича. Павло Концеба прямим ударом зі штрафного не залишив шансів суперникам – 1:0.

«ЛТК-Інбев-НПУ» міг відігратися вже за хвилину. Юрій Свинарчук зумів парирувати хороший удар Артема Мороховця метрів із чотирнадцяти.

А потім рахунок став – 2:0 на користь господарів. Богдан Новак зіграв на випередження після не найкращого вводу м’яча у гру Михайлом Соколовським і, витримавши паузу, віддав направо на Микиту Лазикіна. Останній пробив невідпорно.

Після перерви активніше гру розпочали вже гості. Втім, рівнянам вдалося впіймати суперника на контратаці. Перший удар Артема Фаренюка парирував голкіпер «ЛТК-Інбев-НПУ», втім «дев’ятка» рівнян виявився найспритнішим на добиванні – 3:0.

Гру зроблено? Зовсім ні! Вже за чотири хвилини «ЛТК-Інбев-НПУ» скорочує відставання у рахунку. Після розіграшу ауту на правому фланзі Максим Чеберяк ударом в дотик застав зненацька Юрія Свинарчука – 3:1.

Ще дві хвилини - і гості забили вдруге. Юрій Свинарчук невдало парирував удар Романа Цапова, а Павло Концеба у боротьбі з Валерієм Директоренком вразив власні ворота – 3:2.

Після цього епізоду команда Валерія Туркіна повністю перехопила ігрову ініціативу і мала цілий ряд напівмоментів. Рівняни ж зрештою не витримали натиску суперника і пропустили втретє. Цього разу Юрій Свинарчук помилився на виході. Замість м’яча голкіпер рівнян зіграв кулаками в Артема Мороховця. Першим на підбиранні опинився Роман Цапов – простріл на Валерія Директоренка – і нічия 3:3.

Знову зібратися рівняни зуміли після хвилинної перерви Сергія Піддубного. «Зелено-жовті» взяли гру під свій контроль і зрештою забили переможний гол. До цього, до речі, свою руку приклав все той же Юрій Свинарчук. Голкіпер МФК «Кардинал-Рівне» знайшов поблизу воріт суперника Володимира Кручка. Той обігрався з Артемом Фаренюком і точно пробив низом – 4:3.

Наприкінці матчу гості пішли ва-банк, змінивши воротаря на п’ятого польового гравця. Втім, врятуватися не зуміли.

Таким чином МФК «Кардинал-Рівне» перервав свою восьмиматчеву безвиграшну серію у нинішньому чемпіонаті, повернувшись на восьму позицію у турнірній таблиці. А після матчу команда, хоч і з запізненням, присвятила перемогу новонародженій доньці президента клубу Володимира Валявки.

БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ













Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами