Ми у Facebook
22.12.2016, 13:00

Рівнянам подарували неймовірний різдвяний подарунок

Загадковий та фантастичний подарував рівнянам концерт Sinatra. White Christmas.
Кожен з нас хоче поринути у магію зимових свят, вірити в чудо, адже це так круто - розуміти, що не все у цьому світі таке сіре та нецікаве, що існує щось неймовірне, загадкове, фантастичне.

Саме таке загадкове та фантастичне подарував рівнянам концерт Sinatra. White Christmas.

Френк Сінатра. Цей неймовірний митець не написав жодної пісні, але він вмів виконувати їх так, щоб люди слухали не вухами, а душею та серцем. Саме таким неймовірним талантом наділений і наш український Павло Ільницький, котрий своїм пронизливим голосом передав усі емоції з філігранною точністю. Сказати що він впорався з роллю Френка Сінатри - не сказати нічого, адже його чудовий голос був доповнений неймовірними мелодіями у виконанні Leoband Orchestra.



Та не одним Павлом запам'ятався цей вечір. Разом з ним своїм голосом нас дивувала Оксана Караїм, у голосі якої об'їдналися молодість, затишок та тепло. Ведучий концерту - Юрій Гнатовський - не раз веселив публіку своїми цікавими байками, і навіть, виконав пісню у дуеті з Оксаною.



Загалом, дійство вийшло ну дуже атмосферним, організатори поставили перед собою задачу навіяти різдвяний та новорічний дух на усіх присутніх у залі, ну що ж, молодці, вам вдалося на відмінно!






На правах реклами