Ми у Facebook
30.12.2016, 13:13

Найспортивнішими ветеранами області визнали представників Рівного

За підсумками 2016 року у загальному заліку ветерани спорту обласного центру стали найкращими на Рівненщині. До чільної трійки рейтингу найбільш спортивних регіонів краю також увійшли два представники північних районів – міста Вараш (колишній Кузнецовськ) та Рокитнівського району.
Протягом поточного року на Рівненщині комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з обласними федераціями з видів спорту і Відділенням НОК України в Рівненській області проводили спортивно-масовий фестиваль ветеранів фізичної культури та спорту.

Спортсмени змагалися у армспорті, плаванні, важкій і легкій атлетиці, гирьовому спорті, настільному тенісі, шашках-64, пауерліфтингу, футболі та волейболі.

Традиційно спортсмени-ветерани з Рівненщини достатньо успішно виступають на змаганнях Всеукраїнського рівня, що створює високу конкуренцію в межах області, адже путівки на такі змагання дістаються лише найкращим.

Аби відзначити райони і міста, котрі мали найбільше спортивних здобутків протягом року, в Рівненській обласній державній адміністрації відбулося третє щорічне урочисте нагородження переможців і призерів.

В загальному заліку місця розподілилися наступним чином:

І місце – місто Рівне;
ІІ місце – місто. Вараш;
ІІІ місце – Рокитнівський р-н.;
ІV місце – Сарненський р-н.;
V місце – Млинівський р-н;
VI місце – Дубровицький р-н.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

Раніше, уже четвертий раз поспіль комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» визначив найкращих спортивних волонтерів на Рівненщині. Ними стали Ольга Постнікова, Іван Власик, Валерій Буренко, Олександр Томчук та Катерина Дікіджі.

А у вівторок, 27 грудня, рівненські чиновники традиційно відзначили кращих спортсменів області. В приміщенні Рівненської обласної державної адміністрація пройшла урочиста церемонія вручення нагород кращим із кращих у рівненському спорті.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ