Ми у Facebook
30.12.2016, 07:40

Як правильно зустріти рік Вогняного Півня

Для того, аби догодити господарю наступаючого року, рівнянам варто знати про головні "півнячі прикмети".
Розпочнемо зі святкового декору. Так, на ялинці обов'язково має бути присутній символ наступаючого року - Червоний Вогняний Півник.

ВІДЕО: Як зробити символічного півника на ялинку разом з дітьми

Крім цього, півень полюбляє яскраві кольори, а тому не слід забувати прикрасити оселю гірляндами, оригінальними іграшками, ліхтариками - такий декор принесе господарям успіх та багатство.

Одяг для зустрічі Нового року 2017 має бути також яскравим. Забудьте про чорні, сірі та білі сукні і костюми. Тут варто надати перевагу червоному, синьому, помаранчевому кольорам.

Святковий стіл. Півень - птаха домашня, а тому і святковий стіл має складатися з традиційних домашніх страв. В центрі столу бажано поставити блюдце з паростками пшениці. В цьому випадку вас буде супроводжувати удача, везіння і гарний настрій протягом цілого року. А ще не варто готувати страви із півня - так ви точно накличете на себе гнів господаря року.

В народі також радять перед Новим роком купити віник і обв'язати його ниткою символічного червоного кольору. Поставте віник у кутку біля вхідних дверей ручкою донизу. Цей новорічний ритуал принесе достаток у ваш будинок.

31 грудня після обіду варто також уникати скандалів та криків - так ви можете налякати норовливого півня і відвернути удачу від себе.

Крім цього, варто пам'ятати і про традиційні новорічні прикмети: віддайте усі борги, попросіть пробачення за скоєне, помиріться з близькими та пробачте ворогам.

Гарних свят!

Читати також:

За скільки можна відсвяткувати Новий рік у рівненських закладах

Який подарунок підготувати чоловікам на Новий рік

Рівняни - про те, чи потрібні феєрверки на Новий рік





На правах реклами