Підсумки року - 2016: "Хочемо, щоб рівняни пили якісне пиво", – гастропаб "Фазер"

Насамперед, "Фазер" славиться своїм власним крафтовим пивом. Воно тут дійсно смачне, адже зварене за найкращими традиційними рецептами. Варить його кваліфікований пивовар Павло Губко, який пройшов спеціальне навчання в Угорщині на заводі ZIP Technolоgies, а також вдосконалює свої навички на різноманітних форумах, в яких беруть участь професійні майстри своєї справи. Як розповідають у "Фазері", у них є декілька сортів пива. Три з яких є в меню постійно, а інший сорт постійно змінюються, тому, прийшовши сюди, скажімо, через місяць, ви зможете скуштувати абсолютно новий сорт пива.

"Фішкою" закладу є те, що пиво подається прямо з форфасів (горизонтальні ємності, в яких зберігається готове пиво та проходить процес освітлення) до стійки бару, системою трубопроводів з охолодженням, де воно розливається. А це означає, що, потрапляючи до кухлів, пиво зберігає всі найкращі смакові якості та корисні властивості. Пиво вариться винятково з німецького солоду Weyermann. Щоб зварити якісне пиво, потрібно від 21 дня до 6 місяців (залежно від сорту пива). У "Фазері" варять напій у власній пивоварні преміум-класу, угорського виробництва ZIP Technolоgies. Якщо бажаєте спробувати різні сорти пива, то можете замовити пивний сет. Таким чином ви визначите для себе, яке пиво вам найбільше припало до смаку.


"Фазер" на те і називається гастропабом, що тут, окрім смачного пива, подають ще й вишукані закуски. У меню є різні види м’яса, а саме – баранина, яловичина чи свинина. Всі м’ясні страви власного виробництва та смажаться в тандирі та дровах.
У "Фазері" готують страви британсько-американської кухні. В меню присутні багато авторських страв від шеф-кухаря Березнева Ігоря, який 12 років пропрацював та набирався досвіду за кордоном. Хто вже встиг відвідати заклад, не міг не помітити ексклюзивної подачі всіх страв.

Задля максимального комфорту гостей, у закладі діють певні правила щодо відвідування. Так, наприклад, з дітьми відвідувати "Фазер" можна з обмеженням до 19.00. Тут також діють дві зручні автомобільні парковки та літня тераса. З четверга по неділю у закладі грає жива музика "Кавер бенд Мармелад".

Тож якщо ви хочете спробувати чогось незвичного, смачного та вишуканого водночас, завітайте у гастропаб "Фазер"!
Відвідати заклад ви можете за адресою: вул. С. Бандери, 24а
Тел.: 097 559 5550, 050 559 5550

Що робити, якщо розсада томатів чорніє та падає: поради проти чорної ніжки

Чорна ніжка — грибкове захворювання, яке вражає кореневу шийку молодих рослин. Стебло темніє, стоншується і загниває, розсада падає й гине.
переглядів: 218
Що додати в тісто, щоб паска була жовта: перевірені лайфхаки

Ароматна, м’яка, пухка — саме такою має бути ідеальна великодня паска. Але є ще один важливий критерій — колір. Багато господинь мріють про насичено жовту паску, як із бабусиної печі, але сучасні яйця часто не дають такого ефекту.
переглядів: 303
Ціни на Рівненщині: що найбільше подорожчало за перший місяць весни

На споживчому ринку області у березні 2025 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,6%.
переглядів: 287
Які квіти саджати на могилі: красиві та невибагливі варіанти

Догляд за могилою — це не лише прояв пам’яті, а й спосіб виразити любов та повагу до померлого. Одним із важливих елементів впорядкування місця поховання є висадка квітів та рослин.
переглядів: 836
Інноваційні технології в стабілізаторах напруги в 2025 році
Коливання напруги можуть стати причиною збоїв у роботі техніки або навіть її поломки. Щоб уникнути цього, варто подбати про стабільне живлення. Саме для цього використовують стабілізатори напруги — вони підтримують безпечний рівень напруги і захищають електроніку. Такі пристрої актуальні як для дому, так і для бізнесу. Надійно з цим завданням справляються стабілізатори Quant — прості у використанні й ефективні в роботі.
переглядів: 112