Ми у Facebook
01.01.2017, 17:00

Підсумки року - 2016: "Хочемо, щоб рівняни пили якісне пиво", – гастропаб "Фазер"

Безсумнівно, зі словом "гастропаб" у Рівному асоціюється лише один заклад – "Фазер". І номінація "заклад року", на наш погляд, цілком заслужена.
Відмінність закладу від інших можна помітити вже на вході, де вас зустрічає привітний хостес, який проведе вас до столика, що справді зручно, адже не потрібно блукати залом у пошуках вільного столика. Ще одна приємність – гардеробна, де можна залишити верхній одяг. Загалом, у закладі панує приємна атмосфера – тут стильно та все оформлено зі смаком.



Насамперед, "Фазер" славиться своїм власним крафтовим пивом. Воно тут дійсно смачне, адже зварене за найкращими традиційними рецептами. Варить його кваліфікований пивовар Павло Губко, який пройшов спеціальне навчання в Угорщині на заводі ZIP Technolоgies, а також вдосконалює свої навички на різноманітних форумах, в яких беруть участь професійні майстри своєї справи. Як розповідають у "Фазері", у них є декілька сортів пива. Три з яких є в меню постійно, а інший сорт постійно змінюються, тому, прийшовши сюди, скажімо, через місяць, ви зможете скуштувати абсолютно новий сорт пива.



"Фішкою" закладу є те, що пиво подається прямо з форфасів (горизонтальні ємності, в яких зберігається готове пиво та проходить процес освітлення) до стійки бару, системою трубопроводів з охолодженням, де воно розливається. А це означає, що, потрапляючи до кухлів, пиво зберігає всі найкращі смакові якості та корисні властивості. Пиво вариться винятково з німецького солоду Weyermann. Щоб зварити якісне пиво, потрібно від 21 дня до 6 місяців (залежно від сорту пива). У "Фазері" варять напій у власній пивоварні преміум-класу, угорського виробництва ZIP Technolоgies. Якщо бажаєте спробувати різні сорти пива, то можете замовити пивний сет. Таким чином ви визначите для себе, яке пиво вам найбільше припало до смаку.





"Фазер" на те і називається гастропабом, що тут, окрім смачного пива, подають ще й вишукані закуски. У меню є різні види м’яса, а саме – баранина, яловичина чи свинина. Всі м’ясні страви власного виробництва та смажаться в тандирі та дровах.

У "Фазері" готують страви британсько-американської кухні. В меню присутні багато авторських страв від шеф-кухаря Березнева Ігоря, який 12 років пропрацював та набирався досвіду за кордоном. Хто вже встиг відвідати заклад, не міг не помітити ексклюзивної подачі всіх страв.



Задля максимального комфорту гостей, у закладі діють певні правила щодо відвідування. Так, наприклад, з дітьми відвідувати "Фазер" можна з обмеженням до 19.00. Тут також діють дві зручні автомобільні парковки та літня тераса. З четверга по неділю у закладі грає жива музика "Кавер бенд Мармелад".



Тож якщо ви хочете спробувати чогось незвичного, смачного та вишуканого водночас, завітайте у гастропаб "Фазер"!

Відвідати заклад ви можете за адресою: вул. С. Бандери, 24а
Тел.: 097 559 5550, 050 559 5550






На правах реклами