Ми у Facebook
03.01.2017, 16:00

Підсумки року - 2016: "Антураж" створить вишуканий інтер'єр вашої оселі

Мрієте про стильний, продуманий інтер’єр з відмінним смаком? Завжди хотіли додати родзинку для вже звичного для вас інтер'єру, але не знали, як це зробити?
Професіонали центру інтер’єрного текстилю «Антураж» у Рівному підкажуть та допоможуть вам, як з допомогою декору для штор та вдало підібраних аксесуарів змінити настрій вашої оселі.

“Антураж” – це перший у всьому західному регіоні центр, який спеціалізується на індивідуальному текстильному оформленні інтер’єрів. Тут ви можете купити карнизи для штор, фурнітуру та ролети, тканини для штор (колекція яких налічує 3000 найменувань від найкращих світових виробників). Ви можете самостійно обрати дизайн й пошиття штор і тим самим створити свій, унікальний дизайн.

Вибір "ОГО". Жінка, що створює антураж - Лілія ЗАДВЕРНЮК

А для тих, хто хоче придбати готові штори, пропонують широкий вибір штор з органзи, шифону, спеціальної тканини блекаут, шенілу, шанзелізе, атласу, жакарду, капрону. У центрі інтер’єрного текстилю ви також маєте можливість обрати портьєри і тюль для вітальні або спальні, текстиль для готелів, штори в дитячу або штори для кухні.

Власні цехи центру інтер’єрного текстилю «Антураж» укомплектовані сучасним німецьким обладнанням фірми Döfix, а в процесі пошиву дотримуються всі технологічні вимоги та враховується досвід роботи з гардинними та портьєрними матеріалами. А професійна робота дизайнерів, технологів, закрійників та швей дозволяють задовольнити найвимогливішого клієнта.

Консультанти салону штор «Антураж» готові поділитись своїм досвідом, натхненням та фантазією, щоб правильно поєднати в оформленні інтер’єру тканини для меблів та текстильний декор покривал, подушок, скатертин, пледів та сонцезахисних систем.

Крім того, купуючи штори в “Антураж”, ви можете бути впевнені у якості продукції. Адже недарма саме центр інтер’єрного текстилю “Антураж” у Рівному став переможцем всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України».

Текстильний салон року: "Антураж" створить вишуканий інтер'єр вашої оселі

Для вашого комфорту у центрі пропонують не тільки обслуговування найвищого рівня від кваліфікованих спеціалістів, європейську якість виробів, а ще й потішать вас приємними акціями та бонусами. Так, купуючи в “Антуражі” за дисконтно-накопичувальною програмою, ви зможете здійснювати покупку за суперціною, збільшуючи при цьому відсоток знижки, а також користуватись спеціальними пропозиціями для учасників дисконтної програми.

Вас радо зустрінуть у центрі інтер'єрного текстилю «Антураж»! Теплий та уважний прийом забезпечать високопрофесійні менеджери та дизайнери. І ви особисто зможете переконатися у високій якості продукції, яку вам пропонують.

Завітайте в "Антураж" та придбайте штори для будь-якого інтер’єру! І будьте певні – ваш будинок наповниться затишком, теплом і комфортом!


Адреса: м.Рівне, вул. Богоявленська (Черняка), 3
Тел. моб.: (050) 830-10-10
Тел.: (0362) 690 482
E-mail: info@anturazh.ua
Сайт: http://anturazh.ua





На правах реклами