Ми у Facebook
03.01.2017, 20:00

Любовний гороскоп на 4 січня

Що новенького у 12 знаків у любовних справах та інтимному житті?
ОВЕН. Зробіть легкий перепочинок у гонитві за особистим щастям. Воно нікуди від вас не втече. А якщо і втече – воно не гідне вас.

ТЕЛЕЦЬ. У багатьох розсіється туман сумнівів, життя заграє новими барвами, а тих, хто нібито «дістав» своїми проханнями та критичними зауваженнями, Тельці почнуть ще більше любити й цінувати.

БЛИЗНЮКИ. Нестримне бажання вирватися із зачарованого кола може спонукати вас на необдумані слова та вчинки. Не образьте рідних, близьких та коханих!

РАК. Перед тим, як зануритись у світ романтики та кохання, підготуйтесь до цього і духовно, і тілесно. Ще й про зачіску та вбрання не забудьте. І про харчові запаси… І про гарний настрій…

ЛЕВ. Користуватиметесь неабияким успіхом у товаристві. Справи підуть у вигідному для вас напрямку. Це позитивно позначиться і на вашому особистому житті.

ДІВА. Приділіть більше уваги дому та родині, будьте ласкаві та поблажливі з дітьми та коханими.

ТЕРЕЗИ. Чудовий день для цікавого дозвілля з коханими, нових знайомств, любовних інтриг. Заміжні та одружені будуть теж задоволені.

СКОРПІОН. Женіть геть погані думки, хвилювання та невпевненість в собі. Цим можуть скористатися суперники та ревниві другі половинки…

СТРІЛЕЦЬ. Не шукайте зайвих пригод на свою голову, бережіть здоров`я, гроші та репутацію. Вдома вас люблять і чекають.

КОЗЕРІГ. На побаченні дехто захоче показати свою неординарність. Можете переступити межу дозволеного і все зіпсувати.

ВОДОЛІЙ. Навіть якщо ваша половинка образиться через те, що ви не з нею, а десь вирішуєте якісь справи, не відступайте. Адже успіхи у кар’єрі позитивно позначаться і на вашому гаманці, і на коханні.

РИБИ. Маєте шанс помиритися, якщо посварились, налагодити стосунки, якщо їх припинили, розставити всі крапки над «і», якщо між вами виникло нерозуміння й тривале мовчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 3 січня
Гороскоп на тиждень 2 - 8 січня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік





На правах реклами