Ми у Facebook
08.01.2017, 16:00

Підсумки року - 2016: Panna model management – 100% успіху твоєї кар'єри!

Упродовж 20 років Рівненське агентство Panna model management працює над тим, щоб дівчата мали шанс розвивати себе як цілісні особистості, здобувати все нові перемоги та реалізовувати себе як моделі міжнародного рівня!
У 2016 році модельному агентству міжнародного рівня Panna model management виповнилось 20 років з дня заснування! За цей час разом зі своїми моделями та партнерами Panna model management має багато перемог та прославляє Рівне та країну новими іменами у світі моди.

За час існування агентства школу моделей пройшли більше 2000 моделей. Із них близько 600 завдяки Panna model management зробили кар'єру моделей та стали заможними й відомими, знялися для близько 200 глянців – як світових, так і українських.

Агентство моделей року: “Панна”

Водночас девіз модельного агентсва – ніколи не зупинятися на досягнутому та постійно працювати над тим, щоб моделі Panna model management знали, могли та досягали більшого. Тому, попри величезну кількість підкорених висот, агентство Panna вже працює на шляху подолання нових вершин! Модельне агентство “Panna” дарує шанс усім рівнянкам, які мріють про подіум, відкрити для себе великий світ моди, краси та стати переможницею всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

Маленька рівнянка про те, як стати моделлю у шість років

Своїм 20-річним досвідом агентство моделей “Panna” доводить, що завдяки наполегливій праці, команді професіоналів та вірі у власні сили досягнення модельних висот перетворюється з мрії на реальність. А вихованки Panna model management руйнують усі стереотипи про професію моделі й доводять, що модель – це не просто краса і вміння подати себе, а й цілеспрямованість у діях та бажаннях. І саме у Panna дівчат навчають бути такими!


МПК “Текстильник”, вул.Гагаріна, 6. Тел. (097) 0-211-211

panna-model.com.ua





На правах реклами