Ми у Facebook
11.01.2017, 13:00

Затриманий у Рівному на хабарі сільський голова повернувся на роботу (+ВІДЕО)

Він уже провів першу робочу нараду.
Як повідомляло ОГО, у серпні минулого року, у Рівному під стінами будинку Рівненської ОДА затримали чоловіка при спробі отримання хабара. Затриманим виявився голова Зорянської сільради Рівненського району Михайло Олійник. Припускають, що півмільйона гривень голова сільради отримав буцімто за надання землі на території Зорянської сільради. Здирник вимагав 500 тисяч гривень від підприємця за виділення йому 1,5 га землі (10 ділянок), які насправді були заплановані для передачі місцевій громаді та ветеранам АТО. Цікаво, що свого часу він був настоятелем Свято-Михайлівського храму УПЦ КП села Старожуків Рівненського району. Правда, на сайті Рівненської єпархії УПЦ КП повідомлялося, що він уже звершував своє служіння.

"Служу Богу, громаді і Україні", - що обіцяв сільський голова з Рівненщини, якого затримали на хабарі




Невдовзі, за повідомленням прес-служби прокуратури Рівненської області, згаданому сільському голові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Також за клопотанням слідчого, яке погодили з прокурором, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а також відсторонив від займаної посади. Суд визначив можливість сплати застави у розмірі 580 тисяч гривень. Пізніше, на початку вересня, Михайло Олійник вийшов із СІЗО, адже знайшов гроші під заставу.

Рівняни мерзли через п’яних кочегарів (+ВІДЕО)


І ось як стало відомо нещодавно, Михайло Олійник повернувся на роботу, адже 8 січня закінчився термін відсоторення його від роботи. До речі, сьогодні, 12 січня, має відбутися чергове судове засідання щодо його справи. Деталі дивіться у сюжеті Інни Білецької, який вишов у програмі "Подробиці" телеканалу "Інтер". Згаданий сюжет починається з 3 хвилини 14 секунд.



Відео належить програмі "Подробиці", телеканалу "Інтер".





На правах реклами