Ми у Facebook
14.01.2017, 11:00

Екстра-ліга. 14 тур. «Ураган» - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У суботу, 14 січня, в Івано-Франківську МФК «Кардинал-Рівне» зіграє свій перший матч чемпіонату у 2017 році. Суперником рівнян будуть господарі майданчику з команди «Ураган».
"Ураган" (Івано-Франківськ) – "Кардинал-Рівне" (Рівне)
14 січня 2017 року. 12.00. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання.

Арбітри: Г. Гора (Київ), Б. Кіндій (Розділ). Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ).

Анонс від прес-служби МФК «Кардинал-Рівне»:

До звітної зустрічі команда Сергія Піддубного готувалася практично упродовж усіх новорічно-різдвяних канікул, отримавши лише декілька вихідних на свята.

Синхронно «Ураган» та МФК «Кардинал-Рівне» виступають у елітному дивізіоні чемпіонату України з фут залу вже десятий сезон поспіль. За цей час команди провели між собою вже 25 поєдинків. 17 разів тріумфаторами двобою були івано-франківці. Сім разів перемагали рівняни. Ще одна зустріч завершилася унічию. Різниця м’ячів у протистоянні команд – на боці «Урагану» - 89:58.

В Івано-Франківську «Ураган» та МФК «Кардинал-Рівне» зустрічалися дотепер 12 разів. На рахунку господарів – 9 перемог. «Зелено-жовті» обіграли івано-франківців на виїзді лише двічі. Востаннє це сталося у жовтні 2014-го року. Тоді МФК «Кардинал-Рівне» виграв з рахунком – 3:2. А долю зустрічі вирішили голи Віталія Танського, Володимира Сондака та автогол Андрія Сімки.

У нинішньому чемпіонаті суперники вже зустрічалися у Рівному. Тоді перемогу з рахунком – 4:3 святкував «Ураган».

У переддень матчу 14 туру Екстра-ліги клубна прес-служба «Урагану» поспілкувалася з тренером воротарів Владиславом Корнєєвим та гравцем команди Антоном Лясковським і поцікавилася, з яким настроєм пройшла підготовка до стартового поєдинку року.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Владислав КОРНЄЄВ, тренер «Урагану»:

- До матчу готувалися у звичному режимі, але розуміємо важливість даного поєдинку. Бачимо, яка велика щільність команд у турнірній таблиці, знаємо, яку роль відіграють зароблені очки, і після суботньої гри можемо піднятися на друге місце, або залишитися на шостому. "Ураган" не має права недооцінити суперника, чи, дивлячись на їхнє турнірне становище, проявити неповагу. На жаль, маємо проблеми зі складом, є травмовані гравці, тому в нас не дуже бойова комплектація. Але, з іншої сторони, має шанс показати себе лавка запасних, ті футболісти, які не грали протягом першого кола.

З цим суперником ми непогано граємо вдома, тим більше, що "Кардинал-Рівне" - це така команда, яка грає та іншим дає, вони непогано виглядають в атаці, грають у позиційний футзал. Сподіваємося, що нам вдасться досягти позитивного результату.

- Як пройшла підготовка до гри з "Кардиналом-Рівне"?

Ми завжди граємо на перемогу, і відповідно готуємося теж. До гри з суперником кардинально нового нічого не було. Відзначу, що в нас виникли суттєві проблеми зі складом, такого ще не було. Зокрема у четвер на тренуванні було всього 9 польових гравців і 3 воротарі. Це серйозно... До прикладу, "зламався" Микола Микитюк… Хто про нього знав минулого сезону? А тепер – це гравець основного складу. Проблема є, але нехай виходить молодь і доводить…

Антон ЛЯСКОВСЬКИЙ, гравець "Урагану":

- Дуже приємно, що склад "Урагану" поповнився новими гравцями, це нові враження, досвід. Ще десять років тому я міг тільки з трибун спостерігати за цими людьми, а тепер маю змогу грати з ними пліч-о-пліч. У нашій четвірці дуже багато допомагає Максим Павленко, він робить велику роботу в плані комбінаційної гри. Конкуренція в команді досить висока, я відчув це на собі, бо практично все перше коло просидів на лавці. У Житомирі проти "ЛТК-ІнБев-НПУ" тренер довірив мені вийти на майданчик. Радий, що забив гол, і виправдав його довіру. Але, на жаль, цього тижня на тренуванні травмувався, і найближчої суботи не зможу допомогти команді.







На правах реклами