Ми у Facebook
24.01.2017, 18:27

У Рівному замість ялинки буде інсталяція

Завтра, 25 січня, заплановане її відкриття.
З ініціативи Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики України, за сприяння Рівненської обласної державної адміністрації, департаменту соціального захисту Рівненської ОДА та Рівненської міської ради відбудеться відкриття інсталяції «ГРАНІ» та брифінг для ЗМІ. Захід проходитиме 25 січня 2017 року з 11:00 до 12:00 у м. Рівне на майдані Незалежності, на місці, де колись стояла ялинка.

Оголошено кастинг на конкурс краси "Міс Рівненщина 2017"

У відкритті інсталяції та брифінгу з нагоди відкриття братимуть участь: Ірина Мидловець, спеціаліст Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні, Віталій Ундір, директор департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА, Олена Очеретнюк, головний спеціаліст відділу департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА – відповідальна особа за встановлення статусу особи, що постраждала від торгівлі людьми, Юрій Леник, начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції України в Рівненській області, Лариса Гунько, голова громадської організації «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».

В Україні йде затята війна з бездомними собаками. А у Рівному? (+ФОТО, ВІДЕО)

«ГРАНІ» – тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством. За оцінками Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, понад 160 000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Інсталяція «ГРАНІ3» надає важливу інформацію про явище торгівлі людьми, знайомить із реальними історіями постраждалих, порадами із безпечного працевлаштування та подорожей, а також із номерами гарячих ліній із протидії торгівлі людьми. Інсталяція буде розміщена в Рівному до 8 лютого 2017 р., а потім подорожуватиме іншими регіонами України.

Про це повідомляє ГО "Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка".

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами