Ми у Facebook
01.02.2017, 18:26

Рівненський «Верес» здобув ще дві перемоги на львівських зборах [+Відео]

НК ФК "Верес" став сильнішим в другому та третьому матчах в рамках тренувального збору, який триває на Львівщині. Спочатку рівняни обіграли молодіжну команду «Карпат», а згодом виявилися сильнішими від винниківського «Руху».
Як розповіли в Інформаційній службі НК «Верес» (Рівне), в другі грі на зборах на штучному полі у селі Довге Стрийського району рівняни обіграли молодіжку львівських "Карпат" - 2:1.

НК "Верес" - "Карпати"- U21 - 2:1

НК "Верес" (1 тайм): Когут, Зозуля, Білий, Борзенко, Кучеров, Западня, гравець на перегляді, Герасимець, Котляр, Степанюк, Козьбан.

НК "Верес" (2 тайм): Леонідов, Борзенко, Кучеров, Коблюк, Каваців, Волошинович, Степанюк, Сікорський, гравець на перегляді, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

Голи: Борзенко (16), Степанюк (58).

Рахунок у контрольному матчі проти молодіжки львівських "Карпат" після розіграшу "стандарту" відкрив капітан рівнян Сергій Борзенко. По перерві "карпатівцям" вдалося відігратися. Втім, практично одразу Руслан Степанюк, реалізувавши зрячу передачу партнера, приніс рівнянам перемогу - 2:1.

Зустріч у цьому матчі через мікротравми не змогли взяти В`ячеслав Лухтанов, Валерій Лебедь та Борис Орловський. Вони спостерігали за грою з-за бокової лінії.

Нагадаємо також, що наступний контрольний поєдинок команда НК "Верес" проведе 30-го січня проти "Руху".



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Контрольний матч. «Рух» (Винники) – «Верес» (Рівне) – 0:1 (0:1)

Гол: Котляр (45)

30 січня 2017 р., Винники, стадіон ім.Б.Маркевича

1 тайм: Когут, Зозуля, Борзенко, Білий, Западня, Кучеров, Лебедь, Волошинович, Котляр, Степанюк, Козьбан.

2 тайм: Леонідов, Каваців, Лухтанов, Коблюк, Герасимець, Степанюк + 5 гравців на перегляді.

У Винниках на штучному полі стадіону імені Богдана Маркевича підопічні Володимира Мазяра перемогли одного з лідерів Другої ліги клуб «Рух».

Перемогу рівнянам приніс Антон Котляр, який першим встиг на добивання після одинадцятиметрового удару від Руслана Степанюка. Заробив пенальті – Валерій Кучеров.

У другому таймі тренерський штаб «Вереса» суттєво змінив склад. Участь у матчі взяли одразу шестеро потенційних новачків, які перебувають у таборі команди на оглядинах (один із них - вийшов на заміну лише наприкінці гри). Господарі почали діяти небезпечніше, але голкіпер Владислав Леонідов у вирішальні моменти був на місці.

Через пошкодження пропустили поєдинок Ігор Сікорський та Борис Орловський.

Завершальний контрольний поєдинок першого збору «Верес» проведе 3 лютого у Львові на стадіоні «Сокіл» проти клубу Першої ліги МФК «Миколаїв». Початок зустрічі о 14:00.





На правах реклами