Ми у Facebook
11.02.2017, 14:00

У Рівному затримали чоловіків з патронами та наркотиками (+ ФОТО)

Оперативники виявили поліетиленовий пакетик із залишками метамфетаміну, а у іншого — три патрони з елементами підробки...

10 лютого, у ході комплексного відпрацювання працівники управління боротьби із наркозлочинністю ГУНП в Рівненській області спільно з патрульними поліцейськими на вулиці Степана Бандери обласного центру зупинили двох підозрілих осіб. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Під час поверхневого огляду у одного із них оперативники виявили поліетиленовий пакетик із залишками метамфетаміну, а у іншого — три патрони з елементами підробки.

Рівненщина: На трасі "Київ-Чоп" перекинулась вантажівка (+ ФОТО, ВІДЕО)







З’ясувалося, що у 29–річного рівнянина, власника боєприпасів, поліцейські тиждень тому виявили та вилучили пістолет для відстрілу гумовими кулями марки "Форт-12", 16 патронів з ознаками видозмінення, посвідчення на зброю з елементами підробки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Іншим порушником виявився 28-річний рівнянин, який винаймає квартиру в одній із багатоповерхівок. Під час огляду в помешканні оперативники виявили прозорий пакетик із метамфетаміном та пакет із порошкоподібною речовиною — прекурсор «псевдоефедрин» вагою понад кілограм.

Поліцейські усі речовини вилучили та направили на експертизу у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.





Поліцейські встановили, що 28-річний мешканець обласного центру вже неодноразово перебував на лаві підсудних за скоєння розбою та злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Нині він перебуває на обліку у поліції як особа, що формально підпадає під дію адміністративного нагляду. Тепер за скоєне відповідно до санкції статті чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.


На Рівненщині знайшли ґвалтівника 10-річної дівчинки

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники,Facebook






На правах реклами