Ми у Facebook
13.02.2017, 15:35

ПриватБанк пропонує бюджетним організаціям Рівненщини отримати високий додатковий дохід за депозитними програмами

Орієнтуючись на побудову довгострокових партнерських відносин з корпоративними клієнтами, ПриватБанк постійно адаптує наявні та створює нові продукти залежно від потреб ринку.
Так, для бюджетних організацій банк розробив спеціальну пропозицію – депозитні програми за найвищими відсотковими ставками. Скориставшись даними депозитними продуктами, клієнти банку мають можливість отримати відчутний додатковий дохід від розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів.

“На сьогодні ПриватБанк пропонує найкращі відсоткові ставки для розміщення вільних коштів місцевих бюджетних організацій, - розповідає директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко. – Переконаний, що вільні гроші також повинні “працювати”, а процентний дохід від розміщенного депозиту дозволить вирішити нагальні потреби громади та значно скоротити господарські витрати”.

Тимчасово вільні кошти розміщують на конкурсних засадах у банках, у яких держава володіє не менше 75% статутного капіталу. Необхідною умовою розміщення тимчасово вільних коштів на депозитних рахунках є укладання договору банківського вкладу між фінансовим органом та банком на підставі рішення конкурсної комісії. Договором в обов'язковому порядку визначаються права вкладника на повернення депозиту або його частини на першу вимогу вкладника. Це дозволяє фінансовим органам за необхідності відкликати частину вкладу та використати на фінансування потреб місцевих бюджетів упродовж одного операційного дня.

З початку 2017 року ПриватБанк визнано переможцем тендерів на розміщення на депозитах тимчасово вільних коштів міських бюджетів більшості обласних центрів України. Прикладом може слугувати досвід розміщення на депозитах тимчасово вільних коштів міських бюджетів Чернігова та Черкас. Так, згідно з умовами конкурсу ПриватБанк забезпечив вигідне розміщення вільних бюджетних коштів Чернігівської міської ради в обсязі понад 300 млн грн, а також понад 100 млн грн коштів міського бюджету Черкас.

ПриватБанк - лідер українського ринку і входить в число 20 найбільших банків у Східній Європі. ПриватБанк надає послуги більш ніж 25 млн клієнтів. Згідно з дослідженням ринку банківських послуг, проведеному GFK Україна, на кінець IV кварталу 2015 року 48,4% клієнтів українських банків скористалися послугами ПриватБанку і кожен третій Українець (39,3% опитаних) вважає ПриватБанк своїм основним банком. Сьогодні понад 10 млн клієнтів використовують онлайн-платформу ПриватБанку - Приват24, а понад 5,5 млн клієнтів використовують мобільний додаток Приват24.

Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.





На правах реклами