Ми у Facebook
18.02.2017, 18:29

Рівняни відзначилися на Чемпіонатах України з метань та бігу

Відразу кілька нагород здобули рівненські спортсмени на змаганнях всеукраїнського рівня. Медалі були завойовані як на Чемпіонаті України з легкоатлетичних метань серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих, який відбувся у Закарпатті, так і у Запоріжжі на зимовому чемпіонаті України з легкої атлетики.
13-15 лютого у Мукачевому проходив Чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих. Виступали на цих змаганнях і вихованці комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради, які здобули три високі нагороди.

«Переможцем у метанні списа серед дорослих став випускник ліцею Олександр Ничипорчук, метнувши спис на позначку 77 метрів 37 сантиметри. Випускник ліцею Олександр Козубський здобув срібну нагороду (серед молоді). «Бронзу» в змаганнях юнаків виборов Іван Ткач», - повідомили у комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради.

Четвертий результат показав Дмитро Шеремет, його спис опустився на позначці 65 м 63 см.

Серед молоді четвертий результат у цій же дисципліні показав Володимир Огородник (61 м 92 см), п’ятий - Олександр Звіздецький (58 м 92 см). Щодо юніорів, то у метанні списа п’ятим став Віталій Гулов (57 м 44 см), а сьомою Тетяна Мороз (33 м 79 см).

Серед юнаків четверту позицію з результатом 56 м 23 см посів Олег Трофимчук. Сьоме місце у Олега Фінгерта (49 м 79 см), восьме місце у Дениса Письменного (48 м 55 см) та дванадцяте залікове місце посів Олександр Семищук (44 м 17 см). Серед дівчат у метанні списа шостий результат показала Наталя Янок (32 м 78 см). У молодшій віковій групі Іван Лавор посів 10 місце, метнувши спис на позначку 31 м 49 см.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

А в Запоріжжі завершився зимовий чемпіонат України з легкої атлетики. Представники Рівненщини на змаганнях вибороли одразу декілька призових місць.

Зокрема, на п’єдестал пошани зійшли вихованці комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради: Андрій Колодистий став переможцем чемпіонату в бігу на 1500 м. та срібним призером у бігу на 3000 м., друге місце в естафетному бігу 100х200х300х400 м. посів Юрій Юськов, а Яна Боровець у бігу на 1500 м. фінішувала третьою.

Як повідомляють організатори, за нагороди боролися близько 700 спортсменів із усіх областей України.





На правах реклами