Рівняни зможуть зателефонувати у поліклініку по мобільному
Мобільні телефони, стартові пакети та оплата мобільного зв’язку здійснюється коштами членів громадської організації “Час-Дій”.
На Рівненщині подорожчає хліб

У реєстратурах поліклінік Рівного мобільний зв’язок почне діяти з 1 березня 2017 року.
До уваги рівнян, збільшенно розмір виплати під час відрядження
Мобільні номери поліклінік (реєстратури)
м. Рівне (почнуть діяти з 1 лютого 2017 року):
Поліклініка міська №1 (вулиця Миколи Карнаухова, 25 а) – 067 361 32 07
Поліклініка міська №2 (вулиці Драгоманова, 7) – 067 361 32 15
Поліклініка міська № 3 (вулиця Макарова, 3) – 067 361 32 39
Поліклініка «Північна» (вулиця Фабрична, 10) – 067 361 32 5020170221_141213
Дитяча міська поліклініка №1 (вулиця В.Чорновола, 72) – 067 361 30 37; Дитяча міська поліклініка № 2 (вулиця Пересопницька, 168 – А) – 067 361 37 52;
Педіатричне відділення міської поліклініки №3 (вулиця Макарова, 3) – 067 361 38 36;
Дитяча міська поліклініка № 3 (вулиця Грушевського, 11) – 067 361 36 94 та Обласна дитяча Поліклініка (вулиця Київська, 60) – 067 361 37 65.
Про це повідомляє прес-служба ГО "Час Дій".

Простий рецепт шоколадного чізкейка

Поєднання вишні, вершкового сиру і шоколаду це просто щось неймовірне!
переглядів: 667
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів

Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 944
«Укрзалізниця» запустила офіційні канали для інформування пасажирів приміських поїздів

АТ «Укрзалізниця» зробила ще один крок назустріч пасажирам приміського сполучення, запустивши офіційні інформаційні канали у популярних соціальних мережах – Telegram, Viber та WhatsApp.
переглядів: 225
У Рівному через аварію тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях

Сьогодні, 6 квітня, з 10:30 у Рівному тимчасово припинено водопостачання на вулицях Здолбунівській та Сердечній.
переглядів: 225
Як точно відміряти борошно без кухонних ваг: практичні поради для кулінарів

У світі кулінарії точність має вирішальне значення, особливо коли йдеться про випічку. Один зайвий грам — і тісто вже не піднімається, а торт втрачає очікувану текстуру. Саме тому так важливо правильно дозувати інгредієнти, зокрема борошно — основу більшості хлібобулочних виробів та десертів.
переглядів: 311