Ми у Facebook
26.02.2017, 09:00

Рівненська легкоатлетка Земляк представила нову колекцію Nike [+Фото]

Відома рівненська спортсменка Ольга Земляк разом зі ще кількома спортивними зірками взяла участь у рекламній фотосесії нової колекції спортивного одягу популярної торгової марки Nike.
Відзначається, що NikeWomen - це вміння руйнувати кордону, бути сміливою, сильної, вільної, готової до експериментів, злетів, падінь, і, звичайно, перемог. Nike представляє нову колекцію Black & White, яка включає в себе спортивний і повсякденний стиль.

Крім чемпіонка Європи Ольги Земляк колекцію представили дівчата, які уособлюють філософію Nike Women: олімпійський призер в потрійному стрибку Ольга Саладуха; бронзовий призер Олімпійських Ігор в Лондоні Крістина Стуй; чемпіонка юнацької олімпіади Юлія Левченко; учасник київського бігового клубу Nike + Run Club Юлія Гріффен, співзасновник Play Outside Crew Ірина Сватко, знаменитий київський DJ Katro Zauber і LifeCoach Алла Клименко.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль











Нагадаємо, рівненська легкоатлетка Ольга Земляк виборола нещодавно чергову золоту нагороду. Цього разу Ольга виграла забіг у Туреччині, у турнірі Istanbul Cup, повідомляє кореспондент ERVE.UA.

400 метрів у манежі Ольга пробігла з часом 52,59, що дозволило їй значно випередити всіх суперниць. Другою стала вірменка Ліліт Харутунян, яка програла Ользі 4.64 секунди. Третє місце у туркені Дерьі Йилдирим (57.72).

Ще раніше Земляк провела цілу низку успішних виступів на міжнародних турнірах у Європі. Крім завойованих перших та других місць, вона встановила особисті рекорди в бігу на 200 та 400 метрів у закритому приміщенні.

Також рівнянка на початку цього року отримала бронзову медаль Олімпійських ігор. Про це вона дізналася лише через чотири з половиною роки після закінчення Олімпіади, яка відбулася у Лондоні в 2012 році. Завдяки дискваліфікації російської збірної українська команда піднялася з четвертого на третє місце.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ