Ми у Facebook
08.03.2017, 11:01

Рівненський «Верес» зіграє першу офіційну гру 2017 року на Поліссі [Фото+Відео]

Стадіон «Ізотоп» отримав офіційний дозвіл від Федерації футболу України на проведення поєдинків Першої ліги ПФЛ. Таким чином, рівненський «Верес» свій перший у цьому році офіційний матч проведе у неділю 12 березня у Вараші. Суперником рівнян буде «Нафтовик-Укрнафта» з Охтирки.
Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», початок зустрічі заплановано на 14:00.

Продаж квитків на цю гру стартує у четвер, 9 березня. У Рівному їх продаватимуть, як завжди, у «Верес Place» та «Злата Плазі»; у Вараші – у Палаці культури РАЕС. Ціна квитків незмінна – 20 грн. для членів клубу, 40 грн. – для всіх інших.

Варто зазначити, що для вболівальників з Рівного клуб планує замовляти автобус. Слідкуйте за повідомленнями на офіційних інформаційних ресурсах НК «Верес».

Додамо, що стадіони у Сарнах та Березному наразі дозвіл від ФФУ на проведення ігор Першої ліги не отримали.







МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку



Нагадаємо, у понеділок, 6 березня, спільна комісія представників департаменту стадіонів та безпеки змагань ФФУ та ПФЛ проінспектувала три арени Рівненської області: стадіон "Мрія" у Сарнах, стадіон "Ізотоп" у Вараші та стадіон "Колос" у Березному.

Саме ці три стадіони запропонував НК "Верес" для проведення найближчих календарних матчів чемпіонату Першої ліги, отримавши офіційного листа від адміністрації рівненського стадіону "Авангард" з інформацією про неготовність поля головної спортивної арени області до найближчого офіційного поєдинку.

Значну увагу під час перевірки інспектори приділяли якості газону, стану трибун, роздягалень команд та арбітрів, наявності гарячої води у душових.

Тим часом, львівські проектанти представили міському голові Рівного проект реконструкції стадіону «Авангард». Володимир Хомко висловив незначні зауваження, і вже найближчим часом варто очікувати на публічну презентацію.

Підготовка проектно-кошторисної документації обійшлася міському бюджету у півтора мільйони гривень. Загалом же вартість реконструкції - понад 100 мільйонів гривень. Заплановано, що нова арена зможе приймати не лише футбольні, а й легкоатлетичні змагання найвищого рівня.

Володимир Хомко, міський голова Рівного, у сюжеті РТБ: "Хотів би повідомити по новинах. Проект готовий. Дуже сподіваюся, що в цьому півріччі розпочнеться будівництво".







На правах реклами