Ми у Facebook
26.03.2017, 17:30

Підсумки тижня: затримання рівнянки у Єгипті та обстріл з гранатомета патрульної поліції Рівного

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили подробиці обстрілу патрульної поліції Рівного з протитанкового гранатомета.

Як повідомляло ОГО, близько третьої години ночі у понеділок, 20 березня, пролунав вибух на вулиці Степана Бандери — із протитанкого гранатомета поцілили у гараж управління патрульної поліції у Рівному. Від цього постраждали стіна та дах будівлі. Як відомо, там патрульні облаштували собі спортивний зал, але на момент обстрілу у приміщенні нікого не було. Як стало відомо, у цей час в управлінні патрульної поліції знаходився керівник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук.







Як написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук начальник Департаменту патрульної поліції підплковник Євгеній Жуков, головною ціллю нападників був кабінет керівника рівненських патрульних Сергія Мерчука, адже він живе в своєму кабінеті.

Фото зі сторінки Євгеній Жуков <br />
у мережі Фейсбук.
Фото зі сторінки Євгеній Жуков
у мережі Фейсбук.


Як можна побачити на фото, яке також опублікував Євгеній Жуков на своїй сторінці у Фейсбук, на тубусі гранатомета є написи, “За Уна-Унсо”, “За Сашка Білого”. За словами самого, Євгенія Жукова вони зроблені для відвертання уваги і ніщо інше, як “дитяче белькотіння”.


Ось як цю подію прокоментував Голова Національної поліції України Сергій Князєв.








У четвер, 23 березня, все місто сколихнула новина, що жінка з Рівненщини покинула двох малих дітей на вулиці в Києві

В ніч на 22 березня на вулиці Ванди Василевської біля одного з будинків люди побачили дитячу коляску, в якій було дві дівчинки. Одній із дівчаток приблизно вісім місяців, іншій - близько двох років.

20-річна уродженка с. Щекичин Корецького району Рівненської області жила в хостелі на вул. Гончара. Жінка пояснила, що приїхала в Київ в пошуках роботи, однак малі діти їй заважали, тому вона захотіла від них позбавитись. Вона звернула з проспекту Перемоги в невідомий двір, де й залишила дівчаток.

Горе-матір, яка вночі покинула маленьких дітей на вулиці, заявила, що відмовляється від дівчаток.











У суботу, 25 березня? стало відомо, що в Єгипті затримали рівнянку, яка вбила чоловіка-стиліста

Сергій та Тетяна Літвінови
Сергій та Тетяна Літвінови


Нагадаємо, що Тетяна Літвінова підозрюється у вбивстві свого чоловіка - відомого стиліста-перукаря Сергія Літвінова. Після скоєння злочину вона, забравши всі його гроші, втекла у Єгипет.

Через бажання вийти заміж вдруге Тетяна поплатилась свободою. Вона спробувала отримати довідку про те, що розлучена, проте її одразу затримали правоохоронці Єгипту. Наразі невідомо, коли Тетяну повернуть в Україну.




Із введенням електронного квитка проїзд у рівненських маршрутках знову здорожчає



23 березня у Рівному піднялась вартість проїзду у маршрутках до 4 гривень. Водночас перевізники стверджують, що у разі введення електронного квитка варто чекати чергового здорожчання.

Заступник міського голови Віталій Герман стверджує, що після прийняття закону, можна офіційно говорити про те, що в Рівному може з’явитися єдиний електронний квиток. І його, скоріше за все, інтегрують у картку рівнянина. За словами Віталія Германа, це буде надзвичайно зручно для рівнян.

Водночас секретар міської ради Сергій Паладійчук зауважує, що з прийняттям електронного квитка проїзд у маршрутках може знову подорожчати.

– Я переконаний, що єдиний квиток Рівне запровадить одним із перших міст в Україні. Однак варто розуміти, що коли запровадимо єдиний квиток – проїзд подорожчає. Тому краще людей готувати до цього поступово, а не підняти одразу з 3 до 7 гривень.





Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами