Ми у Facebook
28.03.2017, 16:00

Вже цього тижня у оберуть головного лісівника Рівненщини

30 березня у Державному агентстві лісових ресурсів відбудеться конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління лісового та мисливського господарства Рівненщини.
За крісло змагатимуться вісім осіб. Претенденти на посаду пройдуть тестування та співбесіду. Увесь конкурс, який розпочнеться о 10-й год. у четвер, транслюватимуть он-лайн. У той же день мають назвати переможця, в якого буде найбільше балів.

На посаду претендують депутати облради Віталій Сухович, який керує Висоцьким лісгоспом на Дубровиччині, та Ігор Фізик, директор Клеванського лісгоспу.

Окрім них, Олександр Мелещук, колишній директор Млинівського лісгоспу, а нині помічник нардепа Юрія Вознюка, а також нині безробітний, а донедавна керівник обласного лісового управління на Чернігівщині Юрій Кошин.

Скільки лісу висадили на Рівненщині

Хочуть очолити структуру на Рівненщині і директор Костопільського лісгоспу Володимир Кислюк, заступник директора львівського ТзОВ "Автотранс ТОБ" Богдан Кук, безробітний Сергій Коваленко, який раніше керував «Київоблагролісом», та екс-начальник Рівненського регіонального відділення Фонду держмайна на Рівненщині Володимир Іванов.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ