Ми у Facebook
29.03.2017, 12:31

Юний злодій на Рівненщині пропонував слідчому більш як три мінімальних зарплати

Проте слідчий відмовився від чималого хабаря.
11 тисяч гривень запропонував поліцейському 18-річний злодій взамін на свою волю. Працівник поліції про таку пропозицію доповів керівництву та внутрішню безпеку Національної поліції України. Тепер юнакові доведеться відповідати не лише за крадіжку, а й за підкуп правоохоронця.



У Вараші працівники поліції затримали групу осіб за вчинення крадіжки з проникненням. Однак, при затриманні одному з фігурантів вдалося втекти. 18-річного юнака викрили, але здаватися в руки правоохоронних органів він не поспішав і переховувався.

Як затримали та що загрожує рівнянці, яка вбила свого чоловіка-стиліста

Розуміючи, що рано чи пізно зі схованки доведеться вийти і відповісти за скоєне, хлопець вирішив випробувати долю ще раз і відкупитися від несення кримінальної відповідальності. Для цього він написав смс-повідомлення слідчому поліції, у провадженні якого знаходились матеріали справи, та запропонував 11 тисяч гривень за те, щоб про нього «забули».

Зміст «послання» старший лейтенант поліції доповів рапортом керівництву ГУНП у Рівненській області та працівникам внутрішньої безпеки Національної поліції України.

У Рівному невідомі поруйнували стіни (+ФОТО)



Зустріч 18-річний парубок призначив поліцейському на території однієї з шкіл Вараша. Як і обіцяв, приніс гроші і передав їх слідчому. Цієї миті втікача затримали співробітники внутрішньої безпеки та ГУНП Рівненщини і вилучили надані ним кошти.

За матеріалами Департаменту внутрішньої безпеки
Національної поліції України





На правах реклами