Ми у Facebook
31.03.2017, 17:30

ПриватБанк дарує пенсіонерам другу пенсію

Чергова приємна подія для рівнян-пенсіонерів від ПриватБанку. З нагоди ювілею - 25-річчя ПриватБанку для пенсіонерів діє чудова акція. З 19 березня до 24 квітня клієнти, які отримують пенсійні виплати через ПриватБанк, можуть брати участь у розіграші «другої» пенсії.
25 переможців, яких буде обрано випадковим чином серед учасників акції, протягом 3 місяців отримуватимуть виплату «другої» пенсії, що дорівнюватиме сумі пенсійного зарахування на їхні картки в місяці виграшу.

“Розкажіть про акцію “Друга пенсія від ПриватБанку” батькам і близьким. Можливо, саме їм і пощастить виграти, - говорить керівник напрямку соціальних програм Північно - Західного РУ ПриватБанку у Рівному Вікторія Костюшок. - Щоб узяти участь у розіграші, треба надіслати SMS-повідомлення з текстом 6525 на номер 3777 або зареєструватися на сайті pb.ua. В акції вже бере участь понад 50 000 українських пенсіонерів”.

Одна з головних умов - наявність картки для виплат пенсії та цільові зарахування на неї. Якщо нема пенсійної картки ПриватБанку, то її можна безкоштовно оформити в будь-якому відділенні.

Головний приз - виплата другої пенсії протягом 3 місяців. Для визначення переможців акції буде створено спеціальну комісію з 4 представників від ПриватБанку: по одній людині від Юридичного департаменту, Департаменту просування соціальних програм, Напрямку «Роздрібний бізнес», Напрямку «Маркетинг і менеджмент».

Володарів призу визначатимуть випадковим чином за допомогою розіграшу серед усіх учасників, зареєстрованих в акції. Відеозапис буде доступний на сайті pb.ua. Також його транслюватимуть на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Імена власників призів (25 осіб) будуть відомі 24 квітня 2017 року.

Слід нагадати, що рівнянка Надія Кухарчук стала переможцею ІV туру акції «Друга пенсія від ПриватБанку», яка була проведена ПриватБанком у 2016 році. Пані Надія цілий рік отримує дві пенсії: одну – від Пенсійного фонду України, а іншу – від ПриватБанку.

Довідка: ПриватБанк обслуговує пенсіонерів із 2000 року та завжди залишається лідером серед комерційних банків за кількістю клієнтів - пенсіонерів. Згідно з даними Пенсійного фонду України, кожному четвертому пенсіонеру держава перераховує кошти за допомогою пенсійної картки ПриватБанку. Загальна кількість пенсіонерів в Україні становить близько 12 млн. На Рівненщині щороку зростає кількість пенсіонерів, що обслуговуються в банківських установах. В області майже 50% пенсіонерів вибрали саме ПриватБанк серед інших фінансових установ. Тут у 2016 році почали обслуговуватись понад 4 200 нових пенсійних рахунків.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ