Ми у Facebook
03.04.2017, 21:09

Можливості введення електронного квитка обговорили у столиці

3 квітня 2017 року відбулося перше засідання робочої групи при Міністерстві інфраструктури України з питання можливості стандартизації автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів у громадському транспорті.
Від Рівного участь у засіданні робочої групи взяв заступник міського голови Рівного Віталій Герман. Під час обговорення аналізували кращі практики закордонного досвіду із вирішення цього питання та запровадження електронного квитка. Ознайомилися з першими кроками у цьому напрямку Дніпра, Львова, Вінниці, Білої Церкви.

Єдиний електронний квиток: що він дасть місту Рівному

- Вийшла цікава і конструктивна дискусія. Напрацювали дорожню карту для вирішення питань, які потребують вирішення. Для себе я зробив такий висновок: це дуже серйозний інфрастуктурний Проект і точкові рішення не покращать суттєво якість цих послуг. В цій сфері необхідно працювати системно і комплексно, а саме головне розбудовувати інфрастуктуру міста (будувати якісні дороги, купляти сучасний громадський транспорт, розбудовувати ІТ-інфраструктуру громадського транспорту), - поділився враженнями Віталій ГЕРМАН.

Єдиний електронний квиток: чи залишаться пільги для рівнян






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ