Ми у Facebook
10.04.2017, 11:00

У Рівному з вогню врятували кошеня (+ФОТО, ВІДЕО)

Вогонь загрожував перекинутися на будівлі поруч.
Вчора, 9 квітня, пожежа сталася у Рівному на вулиці Древлянська 4/2. На допомогу вирушило два чергових відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Рівненського хлопчика водій нахабно висадив з маршрутки (+ФОТО)



Вогонь охопив значну частину покриття та перекриття горища, шлакоблочного житлового будинку. Існувала реальна загроза поширенню вогню на сусідній житловий будинок та господарчу будівлю. До того ж, полум’я було такої потужності, що міг загорітися увесь будинок. Тому додатково до місця пожежі виїхало чергове відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Ускладнювало гасіння надзвичайно велике пожежне навантаження.



У середині горищного приміщення були будівельні матеріали та речі домашнього вжитку із легкозаймистих матеріалів. На гасіння пожежі вогнеборці подали три водяних стволи. О 09:31 пожежу локалізовали, а об 11:00 повністю загасили. Вогнеборці запобігли поширенню полум’я на поряд розташований будинок та будівлю. Також бійці ДСНС з горищного приміщення врятували маленьке кошеня, яке знайшли у паперовій коробці.

У рівненській багатоповерхівці стався вибух (+ ФОТО)



Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.





Про це повідомили з головного управління ДСНС України у Рівненській області





На правах реклами