Ми у Facebook
22.04.2017, 14:00

Як у Рівному тамадувати вчили?

Днями у Рівному відбувся семінар – практикум для ведучих свят. Захід був проведений у рівненській фотостудії “Квадрат” за сприяння її власників. Організатором та лектором семінару була Олена Дорофєєва. Давати цінні поради учасникам їй допомагав Василь Гізун.
Програма заходу була орієнтована, як для початківців, так і для тих, хто хоче підвищити свої професійні навики. Впродовж семінару було презентовано сценарій для весілля та надано поради досвідчених ведучих щодо роботи з мікрофоном. Також було представлено концертні номери, як романтичного, так і гумористичного характеру. Учасники заходу отримали безліч ідей, таємниць та родзинок для проведення незабутнього весільного свята.



Організатор заходу, режисер, ведуча урочистих подій, Олена Дорофєєва, розповіла:

-Ідея проведення такого семінару прийшла вже давно. І багато бажаючих почали звертатися за допомогою, за порадами. Тому вже в вересні 2016 року розпочалася підготовка до семінару. Семінар був розрахований в більшості для початківців і для тих, хто хотів підвищити свої професійні здібності та знання. Особисто я весіллями займаюся вже протягом 14 років. Сам семінар пройшов у піднесеному настрою, нараховував 16 учасників з Рівного, Луцька, Дубно, Млинова, Костополя, Немовичів, Березного. Всі учасники викладалися на повну, отримали великий багаж як теоретичних так і практичних знань. І в планах звичайно ж є провести ще не один такий семінар, оскільки під час таких зустрічей ми ростемо професійно і творчо. По закінченню семінару усі учасники отримали сертифікати про участь, приємним сюрпризом для усіх було ще розіграш подарункового сертифікату на поїздки за кордон від ТА «Імперія відпочинку». Також ще й маленькі артисти порадували своїми виступами, продемонструвавши кілька спортивно-бальних танців та грою на саксофоні.



До теми:
Скільки грошей дарувати на весілля [ОБГОВОРЕННЯ]

Ведучий Андрій Осташ: "Моя робота – це моє хобі"






На правах реклами