Ми у Facebook
23.04.2017, 14:00

Як у Рівному жартували школярі

Днями у актовій залі НУВГП відбувся шкільний весняний “Кубок сміху”. Між собою змагалось п‘ять команд з рівненських шкіл. Переможцями стала команда ”Хто там”.
Організатор заходу, Богдан Ніколайчук, розповів:

-В нашому місті вже дуже давно не було шкільних турнірів з гумору тому, ми організували цей захід, щоб покращити ситуацію. Працювали з кожною командою, допомагали і підтримували. Сподіваємось, що в недалекому майбутньому якісні квн команди у Рівному існуватимуть на високому рівні.

Учасник команди – переможниці ”Хто там”, Олександр Мороз, поділився своїми емоціями після отримання кубку:

-Насправді, дуже раді перемозі. Сподіваємось це лише початок і плануємо розвиватись далі. Дякуємо організаторам та всім хто сприяв проведенню кубку за допомогу.



Кращий актор сезону 2016 Чернігівської ліги КВН, чемпіон ліги КВН у м. Прилуки, півфіналіст Рівненської ліги сміху, учасник рівненської команди “Крик Вільгельма”, Григорій Рицький розповів про підготовку команд, що виступали та загальний рівень розвитку шкільного квну у Рівному.

- Важливо щоб шкільний КВН розвивався, адже чим раніше вони почнуть вчитися, маю на увазі вчитися гумору, тим раніше вони навчаться. Загальний рівень команд, доволі непоганий, але він має бути ще кращий. Видно що команди не дуже досвідчені бо в них ще дуже часто трапляються технічні проблеми та кидається в очі їхня невпевненість, але якраз на таких кубках є змога цьому всьому навчитися. Ну і хотілося б більш різноманітної тематики в гуморі, більш глибоких і нестандартних поглядів на речі, для цього треба більше читати і грати в КВН і все з часом прийде.

До теми:

Рівненський гумористичний «КРОК»

В РДГУ жартували історики

У Рівному пройшла "Ліга Сміху"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ