Ми у Facebook
28.04.2017, 15:37

На футбольний Кубок Рівненщини залишилося лише чотири претенденти [+Відео]

У Кубку Рівненської області з футболу пройшли матчі чвертьфінального етапу. За їх підсумками до півфіналів потрапили три представники північних районів – ФК «Малинськ», «Маяк» із Сарн, ФК «Рафалівка» - та гощанський «АГАТ».
У суботу, 22 квітня, відбулися три з чотирьох поєдинків 1/4 фіналу Кубка області.

ФК "Садове" – "Маяк" (Сарни) 2:2 пп 3:4, ФК "Острог-Академія" – ФК "АГАТ" (Гоща) 0:1, ФК "Рафалівка" – "Сокіл" (Радивилів) 1:0 дч

В усіх зіграних поєдинках були присутня інтрига і непоступливість. У Садовому господарі досить швидко повели у рахунку 2:0, проте сарненчани спромоглися відігратися, забивши другий м`яч на останніх хвилинах - 2:2. В додатковий час жодному клубу забити більше не вдалося, а от у серії післяматчевих пенальті гравці ФК "Садове" двічі схибили і пропустили до півфіналу "Маяк".

Долю поєдинку в Острозі вирішив єдиний м`яч, забитий в середині першого тайму Віталієм Шепелем із ФК "АГАТ". Після цього господарі намагалися відновити статус-кво, але надійно зіграв голкіпер гощанців - 0:1 на користь більш досвідчених футболістів.

У Рафалівці місцева команда домінувала на полі у грі проти "Сокола" всі 90 хвилин основного часу, але забити не зуміла. Футболістам обох команд довелося грати ще два овертайми і саме в кінцівці другого удар зі штрафного Анатолія Пархомчука приніс перемогу господарям 1:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Футбольний сезон на Рівненщині розпочався матчами 1/16 фіналу Кубка

У чвертьфінал Кубка області з футболу потрапив лише один представник другої ліги

У середу, 26 квітня, у Березному відбулося районне дербі у рамках Кубка області. "Случ" із райцентру приймав ФК "Малинськ". Гості здобули крупну перемогу, хоча три з п`яти голів забили у заключній частині матчу.

"Случ" (Березне) - ФК "Малинськ" - 0:5 (0:2)

Голи: Луцюк Дмитро, 6 (0:1) Брикса Віталій, 41 (0:2) Оніщук Віктор, 76 (0:3) Брикса Віталій - з пенальті, 85 (0:4) Брикса Віталій, 90 (0:5)

Таким чином, малинська команда стала останнім учасником 1/2 фіналу Кубка області.

Нагадаємо розклад півфінальних матчів.

2 травня, "Маяк" (Сарни) - ФК "АГАТ" (Гоща), ФК "Рафалівка" - ФК "Малинськ",

9 травня, ФК "АГАТ" (Гоща) - "Маяк" (Сарни), ФК "Малинськ" - ФК "Рафалівка".







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ