Ми у Facebook
30.04.2017, 17:00

Відкриття спортивного сезону в Рівному: Спідвей

2 травня 2017 р. стадіон технічних видів спорту «Мототрек» прийматиме Міжнародні змагання серед пар на «Приз Відкриття Сезону за участю гонщиків з Польщі, Словаччини, Аргентини, Іспанії, Данії, Латвії, Італії та України.
Турнір проходитиме за сіткою 15 заїздів для 6 пар (пари будуть як мішаними, так і національними). Найкраща четвірка гонщиків (2 за набраними очками, 2 на вибір організаторів) стартуватиме у Великому Фіналі, де буде розіграний «Кубок до 25-річчя ФМСУ» в індивідуальному заліку.

Рівненський спідвеїст уперше став призером Відкритого Чемпіонату Аргентини

Перемовини щодо участі відомих українських та іноземних гонщиків тривають. Наразі відомо, що в гонці стартуватимуть представники Аргентини Фацундо Албін та Крістіан Зубіллага (виступатиме в чемпіонаті світу серед юніорів зі спідвею по іспанській ліцензії), італієць Гугліельмо Франчетті, словак Патрік Бурі, поляки Давід Стахира та Маріуш Фірлей. Розглядається можливість участі у змаганнях і улюбленців рівнян Станіслава Бужі та Павела Месьонца. В секреті тримається ім’я «Зірки Турніру» Продовжуються перемовини з австралійцем, парою з Латвії та датчанами.



Голова Рівненської ОДА назвав спідвей спортом номер один для Рівного

Україну представлятимуть рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин, Назар Федорчук та Станіслав Огороднік, червоноградці Андрій Кобрін та Дмитро Мостовик.

Рівненський спідвеїст виступатиме у Словаччині

Організатор змагань «КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ».

МОТОТРЕК - 2 ТРАВНЯ
МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР ЗІ СПІДВЕЮ СЕРЕД ПАР НА "ПРИЗ ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ"
ПОЧАТОК О 16.00





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ